Neler Yeni

İtopya ürünü iade ettirip stok kapattı

RTX3080Ti

80+
Mesajları okudum ve net diyorum.Adamların müşteri hizmeti (bak ADAMLARIN) sana demiş ki iade et.Sende bu talimatı uygulamış mısın ? (EVET) Tamamdır şimdi bunlar bu ses kayıtlarına rağmen hala diretiyorsalar sen neden onlara yalvarıyorsun ki.Gideceksin THH ye başvurup durumu anlatacaksın.Bırak site sana yalvarsın daha sonra dava açma diye.Hakkınızı arayın.Adamlar artık herkesi +60 yaşındakiler gibi sanıyor.Genç nesil zeki olun arayın hakkınızı böyle aptallarla uğraşmak yerine bırakın onlar dava mahkeme ile size yalvarsınlar.
Sabaha kadar şikayet etse de THH den hiç bir sonuç çıkmaz çok bariz şekilde itopya haklı.

Siparişi verdikten sonra ayrıca kampanyalı fiyattan ekran kartı için yardımcı olamayız, GİT İPTAL ET STOKTA VARKEN TEKRAR AL diyorlar. Ne diyecek adam? zaten diyeceğini demiş ekran kartını ayrıca kampanyalı fiyattan veremeyiz demiş. Geriye ne kalıyor? siparişi tekrar oluşturmak onun için de adam önünde ki ekrana bakıp stok görüp ''stokta var tekrar sipariş verin'' demiş. SİZ TEKRAR SİPARİŞ VERENE KADAR STOKTA ÜRÜN OLACAK diye bir garanti vermemiş.

Bir suçlu varsa %90 konu sahibi, %10 itopya çalışanı. ''AMA FİRMA STOKTA VAR DEDİ'' eee güzel kardeşim var dediği zaman vardır, sen alana kadar o stok kalacak diye bir garanti mi var? demek ki sen alana kadar o stok bitmiş.

şahin doğan

80+ Platinum
hocam bilgisizliğimden soruyorum thh ye başvurduğumda süreç nası işliyor ve nekadar sürüyo ayrıca kazandığım zaman ne elde etmiş oluyorum ?
genelde kısa sürmüyor 6 aya kadar uzuyor. kazandığın zaman seni mağdur ettikleri için aldığın ürünü tekrardan sana aynı ücret karşılığında verirler yada benzer bir ürünü verirler

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,364
İsim
Berkay BABUCCU
hocam bilgisizliğimden soruyorum thh ye başvurduğumda süreç nası işliyor ve nekadar sürüyo ayrıca kazandığım zaman ne elde etmiş oluyorum ?
Bir ürün için THH ye başvurmak nasip olmadı.Ancak bu tarz başka bir olayda arkadaşım THH ye gitti.Durumu açık şekilde anlattı.THH hakem heyeti gönderdi evine heyet durumu inceleyerek arkadaşımı haklı buldu.Sonra sıfırıyla ürün değiştirildi.Sende ses kayıtlarını sunarak bunu yapabilirsin.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,364
İsim
Berkay BABUCCU
Sabaha kadar şikayet etse de THH den hiç bir sonuç çıkmaz çok bariz şekilde itopya haklı.

Siparişi verdikten sonra ayrıca kampanyalı fiyattan ekran kartı için yardımcı olamayız, GİT İPTAL ET STOKTA VARKEN TEKRAR AL diyorlar. Ne diyecek adam? zaten diyeceğini demiş ekran kartını ayrıca kampanyalı fiyattan veremeyiz demiş. Geriye ne kalıyor? siparişi tekrar oluşturmak onun için de adam önünde ki ekrana bakıp stok görüp ''stokta var tekrar sipariş verin'' demiş. SİZ TEKRAR SİPARİŞ VERENE KADAR STOKTA ÜRÜN OLACAK diye bir garanti vermemiş.

Bir suçlu varsa %90 konu sahibi, %10 itopya çalışanı. ''AMA FİRMA STOKTA VAR DEDİ'' eee güzel kardeşim var dediği zaman vardır, sen alana kadar o stok kalacak diye bir garanti mi var? demek ki sen alana kadar o stok bitmiş.
Benım okuduğum mesaja göre firma adama gelen kargoyu alma demiş.Eğer arkadaşımız siparişi verdiği an bu olay gerçeleştiyse ona hiçbir şey yapamaz zaten.Yani Eğer bu ürünün olduğu gün içinde gerçekleştiyse firma haklı.Ancak olaydan sonraki günler gerçekleşmişse arkadaşımız haklı.Sipariş verilen ürün kargoya verilmeden iptal seçeneğimiz zaten mevcut.Hemen iptali yapar istediği gibi alabilir.Ama firmanın " ürünü iptal edin ve tekrar satın alın" demek yerine gelen ürünü almayın demesi de bir tuhaf.Dersin ki ürünü iptal edin hemen tekrar alın niye ürün kapıya kadar gelsin bir yer anlatım bozukluğu var :D

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ
Benım okuduğum mesaja göre firma adama gelen kargoyu alma demiş.Eğer arkadaşımız siparişi verdiği an bu olay gerçeleştiyse ona hiçbir şey yapamaz zaten.Yani Eğer bu ürünün olduğu gün içinde gerçekleştiyse firma haklı.Ancak olaydan sonraki günler gerçekleşmişse arkadaşımız haklı.Sipariş verilen ürün kargoya verilmeden iptal seçeneğimiz zaten mevcut.Hemen iptali yapar istediği gibi alabilir.Ama firmanın " ürünü iptal edin ve tekrar satın alın" demek yerine gelen ürünü almayın demesi de bir tuhaf.Dersin ki ürünü iptal edin hemen tekrar alın niye ürün kapıya kadar gelsin bir yer anlatım bozukluğu var :D
ürünü donanım arşivi ilk paylaştığında almıştım bugun ürün dağıtımdayken rtx 3060 ı gördüm bugun aradım müşteri hizmetlerini bugun hiç bi şekilde almamamı stok var tekrar sipariş edebilirsinz dediler yani ürünü ilk gün sipariş ettim iadesi bugun sabah oldu hatta aradıktan yarım saat sonra kargo geldi iade olucak dedim geri gitti

şahin doğan

80+ Platinum
itopya bu durumda haklı duruyor. size gelen kargoyu almayın demişler iptal edin dememişler. bu durumda herhangi bir sonuç alabileceğinizi zannetmiyorum.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ
itopya bu durumda haklı duruyor. size gelen kargoyu almayın demişler iptal edin dememişler. bu durumda herhangi bir sonuç alabileceğinizi zannetmiyorum.
hocam ben anlamıyorum ekran kartlı sipariş vermek istiyorsanız ürün hala stokta var o ürünü iade edebilmeniz için hiç bi şekilde almamanız gerekiyor ki paranız geri yatsın dendi e bende ürünü almadımki ekran kartlı sipariş verebileyim diye.

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK

şahin doğan

80+ Platinum
hocam ben anlamıyorum ekran kartlı sipariş vermek istiyorsanız ürün hala stokta var o ürünü iade edebilmeniz için hiç bi şekilde almamanız gerekiyor ki paranız geri yatsın dendi e bende ürünü almadımki ekran kartlı sipariş verebileyim diye.
onların dediği şey : siz ekran kartlı sistemi sipariş edin, önceki sipariş gelince almayın iade edin. bu durumda hem ekran kartlı sistem almış olacaktın hem de siparişini iptal etmiş olacaktın onlar paranın yatmasını vs düşünmüyor.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Merhaba arkadaşlar v4.5 yanına msi gaming x rtx 3060 10.400 TL den almak istediğimde yaşanan sürecde altta itopyaya attığım mail

Merhaba ismim Burak Karadağ donanım arşivi v4.5 sistemini sipariş etmiştim stok bitmeden hızlıca sipariş verebilmek için, daha sonra incelediğimde MSI gaming x 3060 modelini sistemle birlikte 10.400 TL ye satın alabilecegimi gördüm hemen müşteri hizmetlerini aradım sistem stokta var gelen kargoyu hiç bisekilde almayın stokta olduğundan dolayı tekrar sipariş verebilirsiniz dediler bende müşteri hizmetlerine güvenip iade ettim tekrar ekran kartli sipariş vermek istediğim de sitede stok yok uyarısı alıp duruyorum müşteri hizmetlerine anlatıyorum durumu kimse yardımcı olmuyor herkes birbirine aktarıyor herkese tek tek durumumu anlatıyorum yapacak bişey yok stok yok diyolar e bende diyorum ki stok yoksa neden stok var diyip iade ettirdiniz bana sonra itopya mağazasina aktardilar orda stokta var diyip 6100 TL dediler e sistem 5000 TL ben şimdi sipariş vermek istiyorum kimse yardımcı olmuyor en son müşteri hizmetlerini aradim mail atmami istediler ses kayıtları dinlenip tarafınıza cevap verilecektir dendi ben bu sistemi özelleştirilmiş şekilde ekran kartıyla satın almak istiyorum lütfen ses kayıtlarının incelenip tarafıma dönüş yapilmasini istiyorum mağdur olmsk istemiyorum .
"Olduğu için hemen siparis geçin" dedikleri için kendilerini haklı çıkarırlar. Ayrıca +10.400TL dir o ben de incelemiştim DAV4.5'i. Yani size 15 bin civarında bi fiyata gelecekti. Şahsi görüşüm buradan bir şey çıkmayacağı yönünde. Eğer 15k verip 3060li sistem almak hedefindeyseniz bence itopya yakın zamanda 3050 3060lı güzel sistemler çıkarır onlara yönelebilirsiniz. 10.4k ya 3060 dahil sistemin olduğunu da düşünmüyorum. Siz bilirsiniz yine de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ürünü donanım arşivi ilk paylaştığında almıştım bugun ürün dağıtımdayken rtx 3060 ı gördüm bugun aradım müşteri hizmetlerini bugun hiç bi şekilde almamamı stok var tekrar sipariş edebilirsinz dediler yani ürünü ilk gün sipariş ettim iadesi bugun sabah oldu hatta aradıktan yarım saat sonra kargo geldi iade olucak dedim geri gitti
Peki, itopyayı tekrar aradın mı bana böyle dendi e ürün nerde gibisine.

Top Bottom