geçen hafta pazar günü monitör sipariş ettim depodan kargoya verecekler sadece hala bekliyorumO kadar kişi sistem sipariş etti adamlar ne yapsın
Dağıtımdaysa bekle dostum yüzüp kuyruğuna gelmişsin sitem etme bence, ups firmasından gece 11’de dağıtımdan kargo aldığımı hatırlıyorum.gerçekten istanbuldan izmire 5 günde gelen kargo sabah 7 den beridir dağıtımda akşam 6 oldu evime hala gelmedi ve araya cumt pazar girdi diyecek bir şey bulamıyorum önermiyorum da
akşam 6 da dağıtım bitmiyor mu ?Dağıtımdaysa bekle dostum yüzüp kuyruğuna gelmişsin sitem etme bence, ups firmasından gece 11’de dağıtımdan kargo aldığımı hatırlıyorum.
Ups bitirmiyor hocam 11 de yatağımda yatarken kargo şöförü aramıştı büfenin önündeyim kargonuz var diye ankarada böyle tabii izmirde nasıldır bilemiyorum.akşam 6 da dağıtım bitmiyor mu ?
yeni düzenlemeler var. bütün kargoları tek seferde dağıtamaz bir günde biraz anlayışlı olungerçekten istanbuldan izmire 5 günde gelen kargo sabah 7 den beridir dağıtımda akşam 6 oldu evime hala gelmedi ve araya cumt pazar girdi diyecek bir şey bulamıyorum önermiyorum da
bu daha da saçma dostum bir çok şey aldım ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum diyorum diğerleri de evimin yanında satmıyorlar ya ürünleriAdam izmir diyor dkjlgfndjkfgndfkjlgndfjkgnd bak güldüm bu arada cidden fdkgndfjlkgndjkgndjkfgnkdjlfgnd
İst. küçükçekmeceden sipariş veridm kartı 1 saatlik uzkalıkta depo gerçi keske gidip alsaydım ama gece 3 de 9 günde elime ulastı 5gün diyor dfgkdfngkjdfngjldngkjldfngdg