itopya ve ups rezilliği

CemM

80+
Reaksiyon skoru
14
gerçekten istanbuldan izmire 5 günde gelen kargo sabah 7 den beridir dağıtımda akşam 6 oldu evime hala gelmedi ve araya cumt pazar girdi diyecek bir şey bulamıyorum önermiyorum da

O kadar kişi sistem sipariş etti adamlar ne yapsın

gerçekten istanbuldan izmire 5 günde gelen kargo sabah 7 den beridir dağıtımda akşam 6 oldu evime hala gelmedi ve araya cumt pazar girdi diyecek bir şey bulamıyorum önermiyorum da
Dağıtımdaysa bekle dostum yüzüp kuyruğuna gelmişsin sitem etme bence, ups firmasından gece 11’de dağıtımdan kargo aldığımı hatırlıyorum.

black friday nedeniyle yoğunluk normal ben yazın kulaklık almıştım istanbula uzak oturuyorum buraya 4-5 günde geldi

çoğu şeyi internet üzerinden alırım nerdeyse ilk defa bu kadar uzun sürdü

Ben klavye aldım, 2 gün oldu daha sipariş onaylanmadı.

yeni düzenlemeler var. bütün kargoları tek seferde dağıtamaz bir günde biraz anlayışlı olun

Adam izmir diyor dkjlgfndjkfgndfkjlgndfjkgnd bak güldüm bu arada cidden fdkgndfjlkgndjkgndjkfgnkdjlfgnd
İst. küçükçekmeceden sipariş veridm kartı 1 saatlik uzkalıkta depo gerçi keske gidip alsaydım ama gece 3 de 9 günde elime ulastı 5gün diyor dfgkdfngkjdfngjldngkjldfngdg

Adam izmir diyor dkjlgfndjkfgndfkjlgndfjkgnd bak güldüm bu arada cidden fdkgndfjlkgndjkgndjkfgnkdjlfgnd
İst. küçükçekmeceden sipariş veridm kartı 1 saatlik uzkalıkta depo gerçi keske gidip alsaydım ama gece 3 de 9 günde elime ulastı 5gün diyor dfgkdfngkjdfngjldngkjldfngdg
bu daha da saçma dostum bir çok şey aldım ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum diyorum diğerleri de evimin yanında satmıyorlar ya ürünleri

normal hocam
banada hep 2.gün sabahın köründe geliyorlar

ayrıca sana şunu söylemek istiyorum
ben beyaz ev aletlerinde çalışıyorum 1 haftadan fazla süredir ürünleri dağıtıma çıkaramadığımız bile oluyor
çünkü yoğunluk var
aynı şeyin ups ve itopya için geçerli olduğunu düşünüyorum
günde 10-15 kişi sipariş vermiyor 100 den fazla kişi sipariş verdiğini düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,108
Üyeler
190,860
Son üye
mami0722
Geri