itopya ve ups rezilliği

Ups bitirmiyor hocam 11 de yatağımda yatarken kargo şöförü aramıştı büfenin önündeyim kargonuz var diye ankarada böyle tabii izmirde nasıldır bilemiyorum.
hocam bi ara bizim mesai saati bittiğin de dağıtım yapmıştık akşam 22:00 milletin evine dolap kurmaya gidiyorduk :D

hocam bi ara bizim mesai saati bittiğin de dağıtım yapmıştık akşam 22:00 milletin evine dolap kurmaya gidiyorduk :D
Öyle hocam ups özel bir şirket ben arkadaşa söylediğim gibi 11’de sokakta insan yokken ben teslim aldım kargomu 😁

İnternette biraz dolanıp araştırmanızı yapsaydınız gayet öngörülebilir bir durum olduğunu anlardınız. Biraz boş konu.

Öyle hocam ups özel bir şirket ben arkadaşa söylediğim gibi 11’de sokakta insan yokken ben teslim aldım kargomu 😁
evet öyle
benim için her zaman en iyi kargo firamsı ups dir

bende çarşamba günü asus tuf vg24vq sipariş ettim hala kargoya verilmedi indirimden çok uyguna almıştım siparişin iptal olucağından korkuyorum

gerçekten istanbuldan izmire 5 günde gelen kargo sabah 7 den beridir dağıtımda akşam 6 oldu evime hala gelmedi ve araya cumt pazar girdi diyecek bir şey bulamıyorum önermiyorum da
Benimde monitörüm 6 gün oldu hayla kargoda bile değil 3-5 gün kargoya verilir yazıyordu üstüne

312312.PNG

30 temmuz 2019 salı günü sipariş vermiş olduğum ürün çarşamba günü sipariş alınıp cumartesi dağıtıma çıktı tabi ups evimize uzak olduğu için pazartesi sabahın köründe geldiler yani dağıtımın 2.günü (pazar gününü saymıyorum) yani 5 iş gününde elime ulaştı

aynı şekilde 10/08/2020 tarihinde almış olduğum bir başka ürün ise 3gün sonra yani 13.08.2020 de çağrı sonucu aldı ve 14.08.2020 de baba ma teslim edildi
basdasdasd.PNG

fdgdfgdfg.PNG

Sabret.
Her bekleyişin bir vakti vardır.
O ol derse neler olmaz ki
birde böyle düşünün
-Ahi Aratoğlu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular