- Konu Sahibi Konu Sahibi
onaylanması 3 ila 5 gün sürüyorBen klavye aldım, 2 gün oldu daha sipariş onaylanmadı.
onaylanması 3 ila 5 gün sürüyorBen klavye aldım, 2 gün oldu daha sipariş onaylanmadı.
hocam bi ara bizim mesai saati bittiğin de dağıtım yapmıştık akşam 22:00 milletin evine dolap kurmaya gidiyordukUps bitirmiyor hocam 11 de yatağımda yatarken kargo şöförü aramıştı büfenin önündeyim kargonuz var diye ankarada böyle tabii izmirde nasıldır bilemiyorum.
ne aldın ?Ben klavye aldım, 2 gün oldu daha sipariş onaylanmadı.
Öyle hocam ups özel bir şirket ben arkadaşa söylediğim gibi 11’de sokakta insan yokken ben teslim aldım kargomuhocam bi ara bizim mesai saati bittiğin de dağıtım yapmıştık akşam 22:00 milletin evine dolap kurmaya gidiyorduk![]()
Asus Tuf K3 RGBne aldın ?
evet öyleÖyle hocam ups özel bir şirket ben arkadaşa söylediğim gibi 11’de sokakta insan yokken ben teslim aldım kargomu![]()
Benimde monitörüm 6 gün oldu hayla kargoda bile değil 3-5 gün kargoya verilir yazıyordu üstünegerçekten istanbuldan izmire 5 günde gelen kargo sabah 7 den beridir dağıtımda akşam 6 oldu evime hala gelmedi ve araya cumt pazar girdi diyecek bir şey bulamıyorum önermiyorum da
Cumartesi günleri çalışıyorlar diye hatırlıyorumitopya ve ups hafta sonu çalışıyormu ?
İtopya hafta sonu çalışmıyor ups Cumartesi çalışıyor diye biliyorumitopya ve ups hafta sonu çalışıyormu ?