İtopya vs. Taksit vade farkı

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
637
Arkadaşlar sorum şu ben hazır bir sistem aldım diyelim bu şirketler vade farkı aşırı fazla alıyor diye tek taksit yaptım mesela eskiden bankalar o ücreti kendileri bölüp taksitlendirebiliyordu. Şuanda böyle bir durum var mi varsa ne kadar fark koyuyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi? 12 taksit yapmak istiyorum mesela fiyat yüzde 30 artıyor

gaminggende taksit faiz oranı düşük

Hocam 3000 TL'lik şeye 400tl koyuyor 7-8 bin TL'ye 1000 TL'ye yakın vadesi var. Doğru İtopyaya göre düşük ama yine yüksek :(
nisanda filan bu faizler düşüktü şimdi baktım da artmış. Kredi kartın varsa kredi çeksen ne kadar faiz biniyor

nisanda filan bu faizler düşüktü şimdi baktım da artmış. Kredi kartın varsa kredi çeksen ne kadar faiz biniyor
Kredide aylık faiz 1.10 falan galiba ama kredi öyle şıp diye verilecek bir şey değil ne yazık ki amazondan ve hepsiburadadan dizdim işlemci kaldı sadece 11400 alacaktım sordum gruba 2500tlye değmez dediler stok bitti hepsiburadada 9 taksit vardı farksız :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hazır sistem alayım diyorum onda da tek taksite biniyor aşırı vadesi var 5600g alayım dedim alamadan 3600e çıktı her şekilde şansım yaver gitmiyor yani hocam :D

tek çekim yapıp bankadan taksitlendirme oluyor mu teknolojik aletlerde

Geri