Neler Yeni

İtopya yine bildiğimiz gibi

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
İtopya ürün konusunda hiç bir şey diyemem ama Kargo rezalet kimse indirim gunu cart curt demesin alt tarafı 1 kutu avuc içi kadar kargoya bırakıcaklar. Hattta onuda geçtim haftada 1 gün kargo cagırsınlar gelip depolarından alsınlar oda yok İtopya kadar rezalet bir firma daha yok. Gidin 10tl fazla verin qpden alış veriş yapın adamlar kargo firması ile yan yana dukkan cay içerken 1 kargo var alsana diyor o derece esnaflık böle bişi.
yaw tam içimden geleni söyledim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim ilk defa bu yanlışa düştüysen geçmiş olsun diyecem ama belliki tekrar tekrar sipariş vermiş ve alışmış olman gerekir ki zaten itopya her zamanki gibi demişsin. Ben ilk ve son siparişimi verdim. Sizler bekledikçe ve devam ettikçe adamlar böyle yapar neden yapmasın ki nede olsa beklemeye alışmış bir kitle var...
müşteri hizmetleride yardımcı olmuyor bir mouse içinde dava açılmaz

volki24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Volkan Günaçtı
İtopya ürün konusunda hiç bir şey diyemem ama Kargo rezalet kimse indirim gunu cart curt demesin alt tarafı 1 kutu avuc içi kadar kargoya bırakıcaklar. Hattta onuda geçtim haftada 1 gün kargo cagırsınlar gelip depolarından alsınlar oda yok İtopya kadar rezalet bir firma daha yok. Gidin 10tl fazla verin qpden alış veriş yapın adamlar kargo firması ile yan yana dukkan cay içerken 1 kargo var alsana diyor o derece esnaflık böle bişi.
Oha çok iyiymiş be gerçi monitör aldım istanbuldan 3 güne geldi gerçekten iyiymiş

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Oha çok iyiymiş be gerçi monitör aldım istanbuldan 3 güne geldi gerçekten iyiymiş
ince hesaptan kasyı aldım bir haftada geldi bunlar mousu 2 hafta oldu halen yok üzdü be itopya

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sen ürünü alırken bu sözleşmeyi kabul ediyorsun ve sonra eleştiri yapıyorsun.

4.2- Ürün sözleşme tarihinden itibaren en geç 30 gün içerisinde teslim edilecektir. Ürününün teslim edilmesi anına kadar tüm sorumluluk SATICI’ya aittir.

ozgurkrks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Özgür Karakaş
bana da stokta olmayan şeyimi sattılar anlamadım ekran kartı sipariş ettim 8 gün oldu bir hareketlenme yok + sipariş ettiğim ekran kartı itopyada gözükmüyor aratınca falan

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
Amazon şu an çok iyi bence ürün alırken değerlendirilmeli prime üyesiyim cumartesi sabah verdiğim kargo pazartesi akşam 6 gibi elime geldi normalde teslim tarihi salı diyordu, bugün elime gelmesi gerekiyordu ama dün akşam geldi prime üyesi diye mi hızlı geliyor bilemiyorum ama şu an amazon kullanmayı alışkanlık haline getireceğim gibi çok hızlılar bence bu tür çok ağır çalışan firmalara kazandırmak yerine amazona kazandırmak mantıklı gibi :D

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Hocam buna hazır olmanız gerekiyordu, her yerde yazıyor.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
bir şey yap demedim zaten sadece bu konu hakkında hangi haklarım olduğunu öğrenmek istredim :)
Hiçbir hakkın yok. İtopya senin ürününü 1 ayda getirmez ise dava açabilirsin ya da kırık gönderirse ve garanti kabul olmaz ise o zaman devreye girer. Yani şuanlık hiçbir hakkın yok.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Geçenki yılmaz abinin hikâyesini görmedin galiba depolarının önünde normal bir tırın 1.5-2 katı uzunlukta UPS tırı duruyordu depolarının önünde yani sandığınız kadar yavaş değiller ama yetisemiyorlar bunu Abdullah abide söylemişti 500 kişilik sipariş alıyorlar ama 110 kişi çalışıyor demişti

birhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alp Kara
itopya.com sitesin'de 3-5 iş günü yazıyor bu bir taahhüt'tür, insanları yanıltmaya ne hakkı var gönderemiyorsan yazmayacaksın. Google, ekşi, twitter her yer itopya.com şikayetleriyle dolu demek ki insanlar 3-5 işgünü konusunda kandırılmışlar.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Geçenki yılmaz abinin hikâyesini görmedin galiba depolarının önünde normal bir tırın 1.5-2 katı uzunlukta UPS tırı duruyordu depolarının önünde yani sandığınız kadar yavaş değiller ama yetisemiyorlar bunu Abdullah abide söylemişti 500 kişilik sipariş alıyorlar ama 110 kişi çalışıyor demişti
110 kişiden 2 kişiyi kapalı ürünleri kargo için ayıramıyorlarsa hiç yapmasınlar Konu tartışmaya Kapalı.

Qp gittim elden mal almak için adam dediki abi sipariş düştü kapalı var yeni geldi dedi kartonu yırttı kulaklıgı aldı üstüne etiketi yapıstırdı kutuya bant attı gitti kargoya verdi geldi.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
110 kişiden 2 kişiyi kapalı ürünleri kargo için ayıramıyorlarsa hiç yapmasınlar Konu tartışmaya Kapalı.

Qp gittim elden mal almak için adam dediki abi sipariş düştü kapalı var yeni geldi dedi kartonu yırttı kulaklıgı aldı üstüne etiketi yapıstırdı kutuya bant attı gitti kargoya verdi geldi.
Sadece 2 kişi mi sipariş veriyor sanıyorsun?

Top Bottom