Neler Yeni

İtopya yine bildiğimiz gibi

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
İtopyadan 2 ay önce monitör aldım. Allahtan 4-5 günde geldi. İlk ve son alışverişimmiş demek ki.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sadece 2 kişi mi sipariş veriyor sanıyorsun?
Sen demek istediğimi anlamadın galiba bende biliyorum itopyaya cok fazla sipariş geldiğini Hazır sistem 5 güne kargolasın tamam parça yapılcak sistemi 15 güne kargolasın tamam ama tutupda depoda rafta duran üsürn 10 günde gelmiyorsa heleki ist içi REZALET FİRMADIR.
C.tesi saat 4de diyarbakırdan kargolanan ürün pazartesi elime ulasıyorsa demekki rezalet firma.

Pcoll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Ahmet ergin
Hic boşuna bekleme gondermiyecekler ben dün bütün siparislerimi iptal ettim 200 tl fazla verip baska siteden aldim ve ürünlerim.geldi vaktini boşa harcama derim

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hiç bir türlü baskı altında kalmadan ve karsılık almadan nerde görürsem göreyim direk qp tavsiye edicem.
Sonucta bu firmalar kullanıcı deneyimleri ve yorumları ile belirleniyor ve itopya ne zaman HAZIR VE PARÇA SİSTEM HARİÇ Kapalı tekil ürünleri kargoya verilişini 2-3 güne indirgerler ozaman tekrardan öneririm.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu itopya konuları kadar boş konu yok. Sözleşmeyi kabul ederek ürün alıyorsunuz sonra gelip şikayet ediyorsunuz. İtopya'dan hiç alışveriş yapmadım, yapmayı da düşünmüyorum benzer durumlardan dolayı. Ama biraz araştırıp öğreneceğiniz durumlar için gelip şikayet etmeniz gerçekten çok boş. Beklemek istemiyor musun? Biraz fazla ver başka bir firmayı tercih et. Ne zaman şikayet etmelisin? 30 gün içinde kargoya verilmezse. Bu kadar basit.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,706
Üyeler
166,067
Son üye
Snowbird
Top Bottom