haktanugur3
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,576
İtopya'da Kara Cuma geliyor! Sizce hangi donanımlar ne kadar indirim olur?
5600XT Dual ile 3500X indirime girsin çok istiyorum. Birde Philips 221V8/01 girerse çok iyi olur.Düşüncem ana bileşenlerden birisi olan GPU da kesin olur
Konu dışı olacak fakat iyi büyüdü adamlar.beylikdüzü ne yeni bir mağaza açılıyor belki indirim olabilir
R5 3600 öneririm5600XT Dual ile 3500X indirime girsin çok istiyorum. Birde Philips 221V8/01 girerse çok iyi olur.
Hazır sistemlerini çıkardıklarında gün gün fiyatları üste çekiyorlar. 1 hafta falan anca sabit kalıyor hazır sistemlerin fiyatları.yayıncılara reklam vermese büyüyemezdi bence
reklamı güzel yaptılar
bazı ürünlerde pahalı satıyorlar ama diğer sitelere göre
indirimler oldugu zaman iyi tabii
1600 TL 3600 olursa neden olmasın ama 1400 TL'ye 3500X almayı düşünüyorum çünkü şuan ki fiyatı o.Konu dışı olacak fakat iyi büyüdü adamlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
R5 3600 öneririmTabii güzel indirime girerse 3500x te alınabilir.
Ben soğutucu istiyorum söyleyin indirim yapsınlar.İtopya'da Kara Cuma geliyor! Sizce hangi donanımlar ne kadar indirim olur?Alıntıyı görüntüle
Her şeye indirim gelecek muhtemelen.Ben soğutucu istiyorum söyleyin indirim yapsınlar.
Ya bak bir soğutucu alsam ciddi diyorum kendimi bile şaşırtıcam.Her şeye indirim gelecek muhtemelen.