🔥İndirim İtopya'daki indirimli monitörler

Reaksiyon skoru
140
Birincisi AOC 27G4XE 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör... 4.999,00 TL

İkincisi GIGABYTE GS27QC 27" 170Hz(OC) 1ms HDMI DP Adaptive Sync HDR Ready QHD SS VA Curved Gaming Monitör... 5.499,00 TL
Akakçe ve Epey'den kontrol ettiğime göre piyasalarına göre indirim iyi gözüküyor. Bunları alacağınıza aynı fiyat bandında daha iyi monitörler var mı bilmiyorum. Aoc olanda dahili hoparlör var gözüküyor. Gigabyte olanda hoparlör yok. Aoc fast IPS, Gigabyte curve Va panel. Monitörler hakkında daha fazla bilgisi olan arkadaşlar daha iyi bilgi sağlayabilirler. İhtiyacım olmamasına rağmen Aoc'tan benim de alasım geldi.

Birincisi AOC 27G4XE 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör... 4.999,00 TL

İkincisi GIGABYTE GS27QC 27" 170Hz(OC) 1ms HDMI DP Adaptive Sync HDR Ready QHD SS VA Curved Gaming Monitör... 5.499,00 TL
Akakçe ve Epey'den kontrol ettiğime göre piyasalarına göre indirim iyi gözüküyor. Bunları alacağınıza aynı fiyat bandında daha iyi monitörler var mı bilmiyorum. Aoc olanda dahili hoparlör var gözüküyor. Gigabyte olanda hoparlör yok. Aoc fast IPS, Gigabyte curve Va panel. Monitörler hakkında daha fazla bilgisi olan arkadaşlar daha iyi bilgi sağlayabilirler. İhtiyacım olmamasına rağmen Aoc'tan benim de alasım geldi.
Kronik panel

-_- sorunluları itelemece yapıyorlar

MSI G2412F ve 24G4XE'yi yeniden satışa çıkartarak milleti kandırmaya çalışıyorlar. Gigabyte GS27QC ghosting sorunlu monitör.

Arkadaşım 3 kere monitör aldo 3 ündede monitörde ölü pixel ve ghostingli çıktı her neyse bu olabilir fabrikasyon hatasıdır dedik, Değişim talebi ettik 20 gün değişim bekledik siz üzerine düşmediğiniz sürece ilgilenmiyor adamlar monitör mü bozulmuş iade mi varmış tın umurlarında değil en son şikayetvar.com konu açtık sonra arkadaşımı arayıp ilgillendiler.

Arkadaşım 3 kere monitör aldo 3 ündede monitörde ölü pixel ve ghostingli çıktı her neyse bu olabilir fabrikasyon hatasıdır dedik, Değişim talebi ettik 20 gün değişim bekledik siz üzerine düşmediğiniz sürece ilgilenmiyor adamlar monitör mü bozulmuş iade mi varmış tın umurlarında değil en son şikayetvar.com konu açtık sonra arkadaşımı arayıp ilgillendiler.
Bu yüzden bu panel ürünlerinin tercih edilmesi gereken tek yerin Amazon olduğunu düşünüyorum. En azından iadeye gönderdiğiniz zaman bi dönüş oluyor, ilgileniyorlar. İnsanı 20 gün bekletmek nedir.

Gigabyte iyiymiş aslında SS va iyi oluyor gigabytein

-_- sorunluları itelemece yapıyorlar
MSI G2412F ve 24G4XE'yi yeniden satışa çıkartarak milleti kandırmaya çalışıyorlar. Gigabyte GS27QC ghosting sorunlu monitör.

Bunun da mı paneli sorunlu
AOC 27G4XE panelinde kronik arızalı diye yorumlar göremedim. Aşağıda bıraktığım İngiltere amazon ürün yorumlarında bazı sorun yaşayanlar da var tabi. Bazı monitörlerde 6 ay içinde dikey veya yatay kesitler oluşmuş, bazı kişiler aşırı ghosting olduğunu belirtmiş, yine ilk 6 ay içinde ekranda titremeler olduğu belirtilmiş, birkaç kişide ölü piksel çıkmış. Genel olarak beğenilmiş ama ilk aldığında sorun yaşayan veya biraz zaman geçtikten sonra sorun yaşayanlar da var.

İnceleme olarak bunu bulabildim. Burada da ayakları için sallantılı ve dengesiz olabilir demişler.

Buradan da amazon İngiltere kullanıcılarının deneyimleri var. 1 yıldız olarak yorumlar görüntülendiğinde çeşitli arızalardan bahsedilmiş.

çöp monitör kategorisi olsa gigabyte koyardım her türlü sorun var ghostingten tut ölü piksele

Geri