Neler Yeni

İtopyadan aldığım ramler bozuldu

uur9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ugur son
Merhabalar,

Counter Strike 2 oynadığımda memory management mavi ekran hatası aldım internetten araştırdığıma göre ramler arızalı olabilir diyorlardı. Bende Memtest86 ile ramleri test ettim ve Fail verdi. İtopyadan hazır sistem aldım ve ramler arızalı şimdi nasıl bir yol izlemem gerekiyor aynı durumu yaşayan var ise yardımcı olurlarsa sevinirim.

Ram bilgisi:

GSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws S5 6400Mhz CL36 DDR5 Siyah Dual Kit Ram

Memtest86 Hatası:
Ram hata.jpg

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Burak
itopyaya ulaşıp garantiye ya sen ya onlar yollayacak teknik servisin verdiği karara göre onlar sana iade yada değişim yapacak

• Beğen
Reaksiyonlar: uur9

uur9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ugur son
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
itopyaya ulaşıp garantiye ya sen ya onlar yollayacak teknik servisin verdiği karara göre onlar sana iade yada değişim yapacak

Sistemi yaklaşık bir ay öncesinde aldım iade zor olur sanırım, değişim süresi ne kadar olur acaba.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Süleyman Bekar
Merhabalar,

Counter Strike 2 oynadığımda memory management mavi ekran hatası aldım internetten araştırdığıma göre ramler arızalı olabilir diyorlardı. Bende Memtest86 ile ramleri test ettim ve Fail verdi. İtopyadan hazır sistem aldım ve ramler arızalı şimdi nasıl bir yol izlemem gerekiyor aynı durumu yaşayan var ise yardımcı olurlarsa sevinirim.

Ram bilgisi:

Memtest86 Hatası:
Alıntıyı görüntüle
hiç başıma gelmedi umarım gelmez pc bir den fazla bileşenden oluşuyor ya mesela arızanın ram de olduğunu nasıl anladınız

• Beğen

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Burak
hiç başıma gelmedi umarım gelmez pc bir den fazla bileşenden oluşuyor ya mesela arızanın ram de olduğunu nasıl anladınız
arkadas ramden suphelendı ve ramtest uyugulamasından ramleri test ederken hatayı farketti

• Beğen

uur9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ugur son
Fanlarınıza toz değmesin hocam inş yaşamazsınız :)

Mavi ekran hata kodu üzerinden internette araştırma yaptım
WhatsApp Görsel 2024-12-22 saat 00.00.40_dfe7763c.jpg

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Süleyman Bekar

Alıntıyı görüntüle
anladım hocam umarım tez zamanda sorununuz çözülür geçmiş olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
ram markanız neydi bu arada

• Beğen

uur9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ugur son
Ram bilgisini yazmıştım hocam

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Süleyman Bekar
Ram bilgisini yazmıştım hocam

pardon görmemişim bu üretim hatası ile alakalı bir durum mu yoksa gskill lerde böyle bir sorun genel mi yakın zaman da diğer pc me ram alıcam da öğrenmek iyi olur

• Beğen

chuckii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Meto
Ayni ram bendede var bende itopyadan aldım bendede takılmalar oluyor benimde 2 ay oldu hazır sistemi alali bende götüreceğim servise sizde götürün bence

Sistemi yaklaşık bir ay öncesinde aldım iade zor olur sanırım, değişim süresi ne kadar olur acaba.
21 gün içinde oluyor diyorlar.

Hem arkadas için hem de kendim için bir soru soracağım mesela sorunu bulundu ram de ekran kartında işlemci vs. Bu değişim yaparken farklı model isteyebilir miyiz?

Alıntıyı görüntüle
Daha çok ayar değiştirmeyin daha kötü yapmayın sistemi ben en son format atıp chipseyleri kendim kurmaya çalıştım sisteme garip garip şeyler olmuştu sonra bir daha format atıp cozmustum o sorunu.

En yakın sürede itopyaya götürün en mantıklısı bu.

• Beğen

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Burak
Ayni ram bendede var bende itopyadan aldım bendede takılmalar oluyor benimde 2 ay oldu hazır sistemi alali bende götüreceğim servise sizde götürün bence

Hem arkadas için hem de kendim için bir soru soracağım mesela sorunu bulundu ram de ekran kartında işlemci vs. Bu değişim yaparken farklı model isteyebilir miyiz?

Daha çok ayar değiştirmeyin daha kötü yapmayın sistemi ben en son format atıp chipseyleri kendim kurmaya çalıştım sisteme garip garip şeyler olmuştu sonra bir daha format atıp cozmustum o sorunu.

söyle ben gpu cpu ram yolladım arzıayı tespit edemedğim için işlemcide sorun yok dediler verdiler ram için para iadesi yaptılar gpu için direk yeni ürün yolladılar ama ben vatan üzerinden almıştım

itopyada sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama özellikle belirt para iadesi istiyorum diye

• Beğen

uur9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ugur son
pardon görmemişim bu üretim hatası ile alakalı bir durum mu yoksa gskill lerde böyle bir sorun genel mi yakın zaman da diğer pc me ram alıcam da öğrenmek iyi olur
G skill de buna benzer sorun yaşayan çok kullanıcı var tavsiyem uzak durmanız.

Yarın ilk işim İtopya ile iletişime geçmek olacak. Bilgisayarın hiç bir ayarları ile oynamadım basit şeyler haricinde sadece hata alınca teste tabi tuttum hocam. 1 hafta gibi bir sürede çözülürse mükemmel olur ancak 21 gün çok uzun bir süre

chuckii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Meto
söyle ben gpu cpu ram yolladım arzıayı tespit edemedğim için işlemcide sorun yok dediler verdiler ram için para iadesi yaptılar gpu için direk yeni ürün yolladılar ama ben vatan üzerinden almıştım

itopyada sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama özellikle belirt para iadesi istiyorum diye
Ram için para iadesi yapınca ram verdiler mi yoksa ramidemi aldılar senden ?

Top Bottom