İtopyadan aldığım sistem kırık geldi

Reaksiyon skoru
49
itopyadan aldığım sistem kırık geldi değişimini yapacağım müşteri hizmetini arayıp öneriniz varmı

Ekler

• 20250918_165136.webp
    20250918_165136.webp
    604.8 KB · Hit: 293
  • 20250918_165134.webp
    20250918_165134.webp
    814 KB · Hit: 291
arıyorum şuan müşteri hizmetlerini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıkıntı olmaz demi bide kaç günde gelir😔
HAYIR KESİNLİKLE KULLANMA direk geri yolla çıkarma bile kutusunda tamperli cam patlamış senin bir suçun yok. Parçalar pcbye falan girse hiç değmez risk almaya geri yolla

Geçmiş olsun hiç kutusundan çıkarmadan geri yollayın.

teşekkür ederim ups kargo bırakmıştı kargoyu üstünde kırılmaz etiketi yoktu kargoda bana 2 gün önce geldi yeni açmıştım aradım kargoyu dedi 48 saat içinde işlem yapılır sonra dedim 2 gün önce geldi zaten agresif konuştum biraz seve seve kabul ettiler yarın kurye gelicek.İtopyayı aradım tutanak istedi.Yarın kargo gelip tutanak yazıcaz sonra itopyaya gidicek galiba.Bu süreçte yapmam gereken bir şey varmı öneriniz varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yılmaz abi yine yapacağını yapmış bindirim sonrası sistemleri tekme atarak yolluyor yılmaz kaptan kıbrıs sefiri @itopya.com
arkadaşlar içindeki parçalara zarar gelişmidir çünkü kutuyu fırlatmışlar belli içinde anakart ram soğutucu ve ssd kapalı bide ayrı kutuda ekran kartı geldi sorun olurmu

Öneriye gerek yok. Arayacaksın ve resimlerini gönderebileceğini söyleyeceksin. Kırık geldiğini belirteceksin o kadar. Ama onlar da suçu kargo firmasına atıp aradan sıyrılmaya çalışabilirler. Ona dikkat et yeter.

Öneriye gerek yok. Arayacaksın ve resimlerini gönderebileceğini söyleyeceksin. Kırık geldiğini belirteceksin o kadar. Ama onlar da suçu kargo firmasına atıp aradan sıyrılmaya çalışabilirler. Ona dikkat et yeter.
ama sonuç olarak benim kasam değişmek zorunda dava açsam kazanırım bile

ama sonuç olarak benim kasam değişmek zorunda dava açsam kazanırım bile

Tabi kazanırsın da süreç uzar. Ama kasanın üzerinde kırılır etiketi de koymamışlar. Bence hiç sıkıntı yaşamazsın. Geçmiş olsun.

Geri