mağazalarında olmuyor hele internette yoksa hiç olmaz magazada.itopya ucuzsa itopyadan toplayın hangisi ucuzsa.Arkadaslar nornalde sinerjiden alicaktim ama istedim seyler 2 hafta oldu hala stokta yoo sinerjiden PC toplayip alsam olurmu mağazaya gidip toplasam
internette olmayan stok mağazada hiç olmaz.Nasil yani
yine de mağazada olmayabiliyor.adamların deposu mağazası değil ki.Suan alcam seyler internet stokta var
Ama zaten ben istedigim parcalari direk almicamki sinerjideki gibi olmuyormu ben söylicem onlar montaj yapip kargoya vercek eve gelmiyecekmi öyle degilmiyine de mağazada olmayabiliyor.adamların deposu mağazası değil ki.
evet ama yine ordan toplayınca evine yollayacaklar senin tek yapacagın şey oraya gidip ordan internetten alman onlar sana öyle yapacak cunkuAma zaten ben istedigim parcalari direk almicamki sinerjideki gibi olmuyormu ben söylicem onlar montaj yapip kargoya vercek eve gelmiyecekmi öyle degilmi
Ama benim 2 kartim var yarisini öyle yarisininöyle yapcaz o yüzdenevet ama yine ordan toplayınca evine yollayacaklar senin tek yapacagın şey oraya gidip ordan internetten alman onlar sana öyle yapacak cunku![]()