İtopyadan pc Alınır mı?

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,625
Arkadaslar nornalde sinerjiden alicaktim ama istedim seyler 2 hafta oldu hala stokta yoo sinerjiden pc toplayip alsam olurmu mağazaya gidip toplasam

Arkadaslar nornalde sinerjiden alicaktim ama istedim seyler 2 hafta oldu hala stokta yoo sinerjiden PC toplayip alsam olurmu mağazaya gidip toplasam
mağazalarında olmuyor hele internette yoksa hiç olmaz magazada.itopya ucuzsa itopyadan toplayın hangisi ucuzsa.

Alınır ne gibi bir sıkıntı olabilir ki ? bu arada alacağın parçaları atar mısın meraktan soruyorum.

yine de mağazada olmayabiliyor.adamların deposu mağazası değil ki.
Ama zaten ben istedigim parcalari direk almicamki sinerjideki gibi olmuyormu ben söylicem onlar montaj yapip kargoya vercek eve gelmiyecekmi öyle degilmi

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
Alınır, neden alınmasın ki?

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
Ama zaten ben istedigim parcalari direk almicamki sinerjideki gibi olmuyormu ben söylicem onlar montaj yapip kargoya vercek eve gelmiyecekmi öyle degilmi
evet ama yine ordan toplayınca evine yollayacaklar senin tek yapacagın şey oraya gidip ordan internetten alman onlar sana öyle yapacak cunku :)

evet ama yine ordan toplayınca evine yollayacaklar senin tek yapacagın şey oraya gidip ordan internetten alman onlar sana öyle yapacak cunku :)
Ama benim 2 kartim var yarisini öyle yarisininöyle yapcaz o yüzden

Evet arkadaşın da dediği gibi sistem çıktığı gibi alırsan mağazada stok olabliyor fakat da-sistem2 almaya gitmiştim çıktıktan 1-2 ay sonra mağazada stok bulunmuyordu zaten depoları burası olmadığı için her şey de olmayabiliyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,449
Üyeler
190,750
Son üye
CptYBH
Geri