Neler Yeni

İtopyadan pc alınır mı? ?

TP Jougan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Emirhan Savaş
Bütçe
10000
10000 TL bütçem var youtuberlerin yapmış olduğu hazır sistemleri bekliyorum çoğu youtuber itopyadan sistem çıkarıyor sizce itopyadan sistem alınır mı? bir arkadaşım aldı gecen hafta arızalı geldi almayada korkuyorum para kolay kazanılmıyor

DeH$et

80+ Silver
Gayet güvenilir abdullah Hacıgül de dahil olmak üzere bir çok içerik üreticisinin, bu işle uğraşan kişilerin beraber çalıştığı bi firma/şirket.

TP Jougan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Emirhan Savaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gayet güvenilir abdullah Hacıgül de dahil olmak üzere bir çok içerik üreticisinin, bu işle uğraşan kişilerin beraber çalıştığı bi firma/şirket.
Güvenilir olduğunu bende biliyorum ama kargo sirketi problemliymis galiba

BerkW

80+ Bronze
güvenilir fakat itopyadan şuan sistem almanı tavsiye etmem fiyatlar pek iç açıcı değil yakalayabilme imkanın varsa youtuberlerin çıkarmış olduğu kampanya sistemlerini takip et

TP Jougan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Emirhan Savaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güvenilir fakat itopyadan şuan sistem almanı tavsiye etmem fiyatlar pek iç açıcı değil yakalayabilme imkanın varsa youtuberlerin çıkarmış olduğu kampanya sistemlerini takip et
Zaten onları bekliyorum 10 k ya 2060 + 3600 yakalarsam guzel olucak tabi zir biraz

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
10000 TL bütçem var youtuberlerin yapmış olduğu hazır sistemleri bekliyorum çoğu youtuber itopyadan sistem çıkarıyor sizce itopyadan sistem alınır mı? bir arkadaşım aldı gecen hafta arızalı geldi almayada korkuyorum para kolay kazanılmıyor
Ben aldım sorunsuz kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,052,830
Üyeler
167,203
Son üye
dembu
Top Bottom