Itopyadan şikayetciyim

Gh0stmane

80+
Reaksiyon skoru
3
Kargoya vermiyorlar geçen sene de aynısını yaptılar iptal etim
1760443714631.webp

Kargoya vermiyorlar geçen sene de aynısını yaptılar iptal etim
Alıntıyı görüntüle
Sana yaşadığım bir olayı anlatayım, itopya denen site ilk hazır sistemimi alırken monitör aldım yanında monitör 5,500 lira monitör, kasa geldi monitör yok siteye bir girdim monitör var faturada gelen yok, sonra iade ettiler parayı, monitörün fiyatına baktım 7,5k olmuş yani bu nedir küfür etmek istemiyorum....

Ben dün aldım, şimdi baktım kargoya verilmiş acele etmeyin hocam en geç yarına kadar verirler.

Kardeşim İtopya'dan alışveriş yapıyosun hizmet kalitesini biliyosun hala gelip ağlıyosun önce bi bak bakalım hangi firmadan sipariş vermişsin bence sen bunu haketmişsin

Sana yaşadığım bir olayı anlatayım, itopya denen site ilk hazır sistemimi alırken monitör aldım yanında monitör 5,500 lira monitör, kasa geldi monitör yok siteye bir girdim monitör var faturada gelen yok, sonra iade ettiler parayı, monitörün fiyatına baktım 7,5k olmuş yani bu nedir küfür etmek istemiyorum....
Türkiye'de yaşıyorsun vatanınla gurur duy işte aiwjdjwndjsncksnke ben böyle bir şey yaşamadım mutluyum çok şükür

2 gün olmuş, hâlâ kargoya verilmemiş. Hemen Cumhurbaşkanlığına git, bizzat şikayet et...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,126
Üyeler
183,065
Son üye
gokberkozyurt
Geri