Sana yaşadığım bir olayı anlatayım, itopya denen site ilk hazır sistemimi alırken monitör aldım yanında monitör 5,500 lira monitör, kasa geldi monitör yok siteye bir girdim monitör var faturada gelen yok, sonra iade ettiler parayı, monitörün fiyatına baktım 7,5k olmuş yani bu nedir küfür etmek istemiyorum....Kargoya vermiyorlar geçen sene de aynısını yaptılar iptal etim
Alıntıyı görüntüle
Kargoya vermiyorlar geçen sene de aynısını yaptılar iptal etim
Alıntıyı görüntüle
2 gün diyorsunda belki adamın acelesi var hani 1 günde ulaşacak kargo 1 hafta ulaşıyordaha 2 gün olmuş ne bu telaş![]()
acelesi varsa mağazadan alacak o zaman2 gün diyorsunda belki adamın acelesi var hani 1 günde ulaşacak kargo 1 hafta ulaşıyor
hocam belki adamın bulunduğu şehir de yok önyargılı olmayınacelesi varsa mağazadan alacak o zaman
ben ön yargılı değilim ki itopya nin kargolari herzaman geç gönderiyor bilinen bir şeyhocam belki adamın bulunduğu şehir de yok önyargılı olmayın
tamam sorun değilben ön yargılı değilim ki itopya nin kargolari herzaman geç gönderiyor bilinen bir şey![]()
Türkiye'de yaşıyorsun vatanınla gurur duy işte aiwjdjwndjsncksnke ben böyle bir şey yaşamadım mutluyum çok şükürSana yaşadığım bir olayı anlatayım, itopya denen site ilk hazır sistemimi alırken monitör aldım yanında monitör 5,500 lira monitör, kasa geldi monitör yok siteye bir girdim monitör var faturada gelen yok, sonra iade ettiler parayı, monitörün fiyatına baktım 7,5k olmuş yani bu nedir küfür etmek istemiyorum....