Neler Yeni

Itopyanın iade süreçleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Other world
9 gün oldu ve itopya denilen firmamsı yer iademi yapmadı.

9 gün boyunca paramı kullanıyorlar. klavyeyi de başkasına satıp o parayı da kullanıyorlardır.

adalet olsa bunların tepesine anında inerdi. millette utanma, ahlak olsaydı asla böyle bir şey yapmaya cesaret dahi edemezlerdi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Other world
10. gündeyiz.

itopya hala iade YAPMADI

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Volkan
itopya.com üzerinden klavye satın aldım. ürünü kargoya vermeleri 3 gün sürdü. ertesi gün elimde oldu.
klavyeyi almaktan vaz geçtiğim için klavyeyi açmadan aynı gün iade ettim. takip ettim ve ertesi gün ellerinde oldu.
tam 5 gündür para iadesi bekliyorum. müşteri hizmetlerine durumu sorduğumda, çok kötü konuşuyorlar. bekleyin vs.

bunları tüketici hakem heyetine şikayet etmeyi düşünüyorum.

bunlardan alışveriş yapmayı düşünenler için bilgilendirme olsun.
boş bir konu daha bankaya göre değişiyor Y.Kredi kullanıyorum adamlar süreyi bekliyro yatırıyor Z.Bankası ile yapyıorum 2 3 güne iadem geliyor G.bankası ile de yapyıorum oda ortalama 3 5 gün sürüyor firmayı bağlayan bir dururum yok burada adamlar iadeyi onaylar parayi geri gönderir banka ne zaman iade ederse
Mesaj otomatik birleştirildi:

10. gündeyiz.

itopya hala iade YAPMADI
banka ara kardeşim benim boş boş @itopya.com u arayacağına işin bankada

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Other world
boş bir konu daha bankaya göre değişiyor Y.Kredi kullanıyorum adamlar süreyi bekliyro yatırıyor Z.Bankası ile yapyıorum 2 3 güne iadem geliyor G.bankası ile de yapyıorum oda ortalama 3 5 gün sürüyor firmayı bağlayan bir dururum yok burada adamlar iadeyi onaylar parayi geri gönderir banka ne zaman iade ederse

boş bir cevap daha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Volkan
8. gündeyiz ve iadem hala yapılmamıştır.

en son müşteri hizmetlerine bu durumu sordum. iademin onaylandığını ve 10 iş günü içinde yapılacağını söylediler.

8 gündür bekliyorum. 10 iş gününe 4 gün de hafta sonlarını eklediğinizde 14 gün yapıyor.

14+ 8 = 22 gün yapmaktadır.

thh süreci işlemektedir. keşke tüketici hakem heyetine daha önce açsaydım. bu süreç içerisinde bunların peşini bırakmayacağım. iade süreçlerindeki aksama neticesinde geçen her günün faizini almak için uğraşacağım.

burada bunları paylaşmamın amacı;
böyle sözüm ona firmalar, insanların paralarını hesaplarında tutuyor ve bu şekilde ellerindeki parayı kullanıyorlar.
kanunları sonuna kadar kendi lehlerine kullanıyorlar.

bunları halk için yapan benim gibi insanlar olmasaydı, inanın bunlar daha da beterini yapacaklardı. bunları burada yazdığımızda, mutlaka cahil bir kaç kişi çıkacağını biliyordum.
tarikat kafasındaki, öğretilmiş bilgileri ve emirler neticesinde hareket etmeyi bir görev olarak gören bu cahil tipler, çıkıp "sen bildiğin gibi yap" diyerek, milletin hakkını yiyen kişilerin hesabına çalışmaktadır.
biz burada adalet için, insanlık için bir şeyler yapmaya çalışırken bile, çıkıp bu tip hak yiyen, milleti zarara uğratmaya çalışan tipleri savunan zavallı tipler var olmaya devam edecektir.
hafta sonunu niye ekliyorsun güzel kardeşim hafta sonları sayılmaz :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Other world

senin bildiğin kadar millette biliyor. rahat ol.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Volkan
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Other world

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Volkan
senin bildiğin kadar millette biliyor. rahat ol.
Neyse bir şey demeyeceğim bitmez sizin gibi değişikler adam yollamıyor parayı sana banka yolluyor otistik gibi cevaplar veriyorsun bankayı arayıp soracaksın iadem oldu paramı geçirmediniz hesabıma diye

senin bildiğin kadar millette biliyor rahat ol.

sen yardımcı olma.
senin gibi bir zaman kaybına etmek hataydı zaten 2 gram aklın var laf yapıyorsun :D

senin bildiğin kadar millette biliyor rahat ol.

sen yardımcı olma.
sen bu kafayla hak aramazsan seni daha çok yorarlar :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Other world
Uygunsuz Dil
Neyse bir şey demeyeceğim bitmez sizin gibi değişikler adam yollamıyor parayı sana banka yolluyor otistik gibi cevaplar veriyorsun bankayı arayıp soracaksın iadem oldu paramı geçirmediniz hesabıma diye
otostik gibi yorumlar yazıyorsun. neyse diyerek hastalıklı gibi yorum yazmaya devam ediyorsun. bitmez senin gibiler bu ülkede. bu ülke senin gibiler yüzünden bu halde.

senin gibi bir zaman kaybına etmek hataydı zaten 2 gram aklın var laf yapıyorsun :D

sen bu kafayla hak aramazsan seni daha çok yorarlar :D
2 gram aklımla senin olmayan beynine her şeyi yaparım.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Volkan
otostik gibi yorumlar yazıyorsun. neyse diyerek hastalıklı gibi yorum yazmaya devam ediyorsun. bitmez senin gibiler bu ülkede. bu ülke senin gibiler yüzünden bu halde.
senin meslek papağan mı

2 gram aklımla senin olmayan beynine her şeyi yaparım.
rabbim şifa versin toxic yardımı hak etmeyen şahsiyet

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,765
İsim
Orkun
itopya.com üzerinden klavye satın aldım. ürünü kargoya vermeleri 3 gün sürdü. ertesi gün elimde oldu.
klavyeyi almaktan vaz geçtiğim için klavyeyi açmadan aynı gün iade ettim. takip ettim ve ertesi gün ellerinde oldu.
tam 5 gündür para iadesi bekliyorum. müşteri hizmetlerine durumu sorduğumda, çok kötü konuşuyorlar. bekleyin vs.

bunları tüketici hakem heyetine şikayet etmeyi düşünüyorum.

bunlardan alışveriş yapmayı düşünenler için bilgilendirme olsun.
İtopya eskisi gibi değil ya, satıldı mı acaba yabancı ülkelerden bir firmaya falan şüphelenmiyor değilim.
Bende indirimden Razer Hammerhead Hyperspeed Pro kulakiçi kulaklık almıştım.
Uygulamasından ANC nin seviyesini 7 nin üzerine çıkarınca ekolayzır Enchanced Bass da sesler patlıyor sanki hoparlörler patlakmış gibi.
Bilkom garantili ürün, servise gönderdim İtopya aracılığıyla değişim yapılması için, 1 ay geçti ürün geri geldi açıklamada şubeden evrak iletilmediğinden işlemsiz çıkışı sağlandı yazıyor.
Yani ben bunlara ne desem bilemiyorum. Bu firmalar böyle devam ederse Amazon dışında alışverişten kaçınmaya başlayacağım aynısını size de tavsiye ederim.
Bugün kulaklığı götürüp iade etmeyi deneyeceğim, tekrar servis raporu gerekiyor falan derlerse THH verip 6 ay sonrasını kenarda köşede beklesin kulaklık.

macelian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İsmail
İş günlerinde hafta sonları sayılmaz 10 iş günü dedilerse 2 hafta kadar sürer yani yaklaşık 15 gün kadar bankaya göre 14 iş gününe kadar uzar yani yaklaşık 23 gün kadar bildiğim kadarıyla

Top Bottom