Neler Yeni

İyi anlayan birisi şuan en güncel olan Da2 yi yorumlayabilir mi

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
Aynı kasayı kendim aldım da 5700XT yükseltmesiyle. Hangi işlemci soğutucusu önerirsiniz o işlemciye?

hayıııır 5700xt almayın kesinlikle iptal edip 5600xt ile alın

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Şu an o sisteme yapabileceğin pek bir upgrade yok. Anakart yapabilsen anakartı ATX yap derdim ancak değiştirebilecek bir anakart yok. RAM iyi Kasa iyi ekran kartını da değiştirince fiyat aşırıya kaçıyor. Bir tek ADATA'nın SSD'si hakkında kronik sorunları var diyorlar ancak ben kullanıyorum bir sorun yaşamadım şu anlık.
ATX kart alsa ne fark eder ki?
Kullandığın SSD'nin part no'sunu atar mısın.

combat5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Fırat Altınsoy
hayıııır 5700xt almayın kesinlikle iptal edip 5600xt ile alın
12 Haziranda sipariş verdim geleli 1 hafta oldu maksimum. Ancak sorunlarını çözene kadar canım çıktı, psikolojim bozuldu. Önce işlemci ısınma problemi yaşadım sonra ekran kartı. Oyunun ortasında birden bire kapanıyordu. İşlemci sorunu BIOS'tan cpb'yi kapatarak çözüldü. Ekran kartının da BIOS'unu güncellediğim zaman o da çözüldü. Alırken sorunlu olduğunu biliyordum ancak bu kadar sorun yaşiyacağımı bilmiyordum :).

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
12 Haziranda sipariş verdim geleli 1 hafta oldu maksimum. Ancak sorunlarını çözene kadar canım çıktı, psikolojim bozuldu. Önce işlemci ısınma problemi yaşadım sonra ekran kartı. Oyunun ortasında birden bire kapanıyordu. İşlemci sorunu BIOS'tan cpb'yi kapatarak çözüldü. Ekran kartının da BIOS'unu güncellediğim zaman o da çözüldü. Alırken sorunlu olduğunu biliyordum ancak bu kadar sorun yaşiyacağımı bilmiyordum :).

ekran kartı çok kötü pc açıkken kombiyi kapatın kalorifer olarakta kullanmış olursunuz hemde

combat5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Fırat Altınsoy
ATX kart alsa ne fark eder ki?
Kullandığın SSD'nin part no'sunu atar mısın.
ADATA SU630 işte. Aynı sistemi aldım bende. ATX olması tasarımını etkiliyor üstelik o işlemci de ısınan bir işlemci biraz daha geniş alanda daha rahat nefes alır sonuçta. Ben aldığım dönem 250Tl ile ATX yapmıştım. Öyle bir şansı olsa yapsın derdim ancak şimdi değiştirebileceği anakartlar çok uçuk.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran kartı çok kötü PC açıkken kombiyi kapatın kalorifer olarakta kullanmış olursunuz hemde
Şu an öyle bir problemim yok. Oyun içerisinde hotspot maksimum 93-94 dereceyi görüyor.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
ADATA SU630 işte. Aynı sistemi aldım bende. ATX olması tasarımını etkiliyor üstelik o işlemci de ısınan bir işlemci biraz daha geniş alanda daha rahat nefes alır sonuçta. Ben aldığım dönem 250Tl ile ATX yapmıştım. Öyle bir şansı olsa yapsın derdim ancak şimdi değiştirebileceği anakartlar çok uçuk.

Şu an öyle bir problemim yok. Oyun içerisinde hotspot maksimum 93-94 dereceyi görüyor.

93-94 azmı geliyor size ?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Anakartın ısı iletkenliği yok ayrıca her ürünün bir part no'su olur. Bana kutunun arkalı önlü resmini atar mısın?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M

Ozan GÜNER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Ozan GÜNER
o evo modeli buradaki eski soğutma sıkıntısı olan model abdullah abi video atmıştı asus tuf mühendisleri diye bi bak
Screenshot_2020-06-30-10-57-58-296_com.android.chrome.jpg
evo yazıyor

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri