Neler Yeni

İyi anlayan birisi şuan en güncel olan Da2 yi yorumlayabilir mi

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M

combat5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Fırat Altınsoy
Anakartın ısı iletkenliği yok ayrıca her ürünün bir part no'su olur. Bana kutunun arkalı önlü resmini atar mısın?
Ben anakartın ısı iletkenliğiyle ilgili bir şey söylemedim ki. Bileşenler birbirine daha yakın oldukça içerideki soğuk hava miktarı azalıp bileşenlerin soğumasını etkiler heralde sonuçta. Bu ne kadar etkiler bilemiyorum ancak görüntü olarakta büyük bir fark yarattığı kesin. Kimseden iyi bildiğimi söylemiyorum tabii bunlar benim fikirlerim. SSD ile de ilgili de sadece sağda solda okuduğuma ve kendi tecrübeme dayalı olarak bir yorum yaptım.

Ekler

• ff7af6c0-ae54-41b7-aaf7-01f17fcbb02e.jpg
    ff7af6c0-ae54-41b7-aaf7-01f17fcbb02e.jpg
    313.7 KB · Hit: 27

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Ben anakartın ısı iletkenliğiyle ilgili bir şey söylemedim ki. Bileşenler birbirine daha yakın oldukça içerideki soğuk hava miktarı azalıp bileşenlerin soğumasını etkiler heralde sonuçta. Bu ne kadar etkiler bilemiyorum ancak görüntü olarakta büyük bir fark yarattığı kesin. Kimseden iyi bildiğimi söylemiyorum tabii bunlar benim fikirlerim. SSD ile de ilgili de sadece sağda solda okuduğuma ve kendi tecrübeme dayalı olarak bir yorum yaptım.
SSD'niz söylenti deki koda sahip yani revize model.
Kasa aynı kasa içerideki hava miktarıda aynı olacak. Anakart boyutu soğutmaya etki etmez.

Top Bottom