İyi valorant oyuncusu var mı?

Yigitxq

80+
Reaksiyon skoru
142
Kaybetmek çok bayıyor oyunu eğlenmek için oynasanda can sıkıyor bu durum. :D her el 20 30 vurmasına gerek yok normal bir oyuncu varsa ekleyebilir mi?

Ekler

• 13.png
    13.png
    999.7 KB · Hit: 75
1630702460269.png

Sen kay bi kenara kardeşim bende bekliyorum

Gümüş-Altın ligden yanınızda Elmas-Ölümsüzlük liginde olan biri olmadan çıkmanız çok zor. Çünkü çok fazla smurf geliyor bu elolarda.

ekle deneyelim kanka xd FBI#4411
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gümüş-Altın ligden yanınızda Elmas-Ölümsüzlük liginde olan biri olmadan çıkmanız çok zor.
old platım kanka hesap ban yedi 3 ay sonra tekrar başladım da taşınmıyor böyleleri

İnstalock jett :
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Süleyman Çakır #1147
Son maçta insta değildim bu arada jett gösterdim kimse almayınca aldım zaten hayatımda karşılaştığım en toxic takımıyla karşılaştım o oyunda

Gümüş-Altın ligden yanınızda Elmas-Ölümsüzlük liginde olan biri olmadan çıkmanız çok zor. Çünkü çok fazla smurf geliyor bu elolarda.
Smurf eloda gerçekten Gümüş gibi oynayan toplasan 10 kişi falandır.

Fark ettiysen smurf elo dedim çünkü artık silver elo değil, smurf elo denmeli :kappa:

Eskiden olsa gelebilirdim fakat baya bir zamandır oynamıyorum. Sana tavsiyem bol bol profosyonel maçları, iyi oynayan yayıncıları izleyip nasıl düşündüklerine dair fikir sahibi ol. Isınmadan maçlara girme, bol bol dm at, gelişmek istiyorsan da günlük 15-20 dakika dahi olsa aim çalış. Bu saydıklarımı sadece 1 ay yapsan bile inanılmaz değişimi kendin de göreceksin.

Fark ettiysen smurf elo dedim çünkü artık silver elo değil, smurf elo denmeli :kappa:
Çok doğru bir yorum silver, gold elo full smurf kaynıyor. Zaten oyunda 60fps civarı alıyorum bazen 40'a düşüyor. Ben adamı göremeden adam bana hs atıp kaçıyor. Çıldırmalık durum. Oyun ilk çıktığında silver gold elo da adama hs atmayı bilen biri yoktu full body atılıyordu. Artık herkes hs atıyor.

Buna sonuna kadar katılıyorum.

Geri