Yardım Iyzico hesabım KAPATILDI

Antonio Montana

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
332
Dostlar 700 tl hediye para tutarı vardı iyzico da. bende o hesabıma 2 tane cihazdan girmeye çalıştım. sonrasında iyzico hesabımı kalıcı olarak kapatmış. bu hesabıma açmanın bir yolu var mı? daha önce bu tarz bir sorun yaşayan var mı? olan 700 liraya oldu

Dostlar 700 tl hediye para tutarı vardı iyzico da. bende o hesabıma 2 tane cihazdan girmeye çalıştım. sonrasında iyzico hesabımı kalıcı olarak kapatmış. bu hesabıma açmanın bir yolu var mı? daha önce bu tarz bir sorun yaşayan var mı? olan 700 liraya oldu
Müşteri Hizmetlerini Aramak ❌ Foruma Yazmak ✔️

Şikayet vara yaz ama şikayet var hesabındaki telefon numaran iyzico hesabındaki telefon numaranla aynı olacak yarına kadar açıyorlar 3 kez yaptım açtılar bu sayede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada yazan yazı bu değil mi Girişiniz kısıtlanmıştır

Normalde mail atınca açıyorlardı şikayetvar sitesinden yaz

Hesap kalıcı olarak kapatıldı yazıyor. Şimdi konuştum tekrar Müşteri hizmetleri ile. Hediye bakiye olduğu için parayı geri çekemezsiniz dedi. Kısaca olan içerideki paraya oldu. 2 tane cihazdan girince direkt hesabı kapatmak saçmalık.

Aga tek cihazdan bir çok hesap mı açtın farklı numaralar ile
biraz öyle oldu

ozaman içindeki parayı iste aksi halde şikayet edeceğini söyle hediye olsa da o senin paran artık.
dedim fakat kabul etmiyor müşteri hizmetleri

Hesap kalıcı olarak kapatıldı yazıyor. Şimdi konuştum tekrar Müşteri hizmetleri ile. Hediye bakiye olduğu için parayı geri çekemezsiniz dedi. Kısaca olan içerideki paraya oldu. 2 tane cihazdan girince direkt hesabı kapatmak saçmalık.

biraz öyle oldu

dedim fakat kabul etmiyor müşteri hizmetleri
ben başka cihazdan giriş yapmıştım bir ara sadece kısıtlamışlardı mail olarak yazınca kısıtı kaldırmıslardı.

ben başka cihazdan giriş yapmıştım bir ara sadece kısıtlamışlardı mail olarak yazınca kısıtı kaldırmıslardı.
bende direkt kapatıldı hesap kalıcı olarak

CİMER e şikayetimi ilettim. Hayırlısı olsun diyelim.

Geri