🔥İndirim İyzico+Parolapara ile 700TL Cashback! (GamingGen)

Kimlik doğrulaması nasıl oluyor sadece TC yeterli mi ?

parolapara üzerinden 2 binlik alışveriş 1 e geldi. Hepsiburadayada %10 veriyor. 2 hesap açıp yaptım sanal kartada veriyor

Şu anda hala gaminggentr den ilk siparişe 300tl kampanyasının parası geliyor mu beyler anlamadım?
Bazıları geliyor bazıları gelmiyor diyor?

az once 1619 tl lik bir assasin spiriti 800 tl ye aldim. halen cozemeyenler icin anlatiyim, ilk basta parolapara dan hesabi acip sanal kart olusturuyosunuz eger sonra iyzicoya girip yuzde 10 luk kampanyaya katiliyosunuz eger ilk siparisinizse ilk siparise ozel 300 tl lik kampanyaya da katiliyosunuz ayrica bende ayri bir kampanya daha vardi 1500 tl uzerine 250 tl cashback sana ozel yaziyordu sizde var midir bilmiyorum. sonrasinda alicaginiz urunu sepete ekleyip odeme kisminda iyzicoyu seciyosunuz oraya parolaparam sanal karti girip aliyosunuz ve cashbackler geliyor eger benim iyzicodaki ilk siparisim olsaydi 500 tl ye almis olucaktim ilk siparisim olmadigi icin alamadim umarim anlasilir olmustur

bu arada hepsiburadadan kulaklık aldım 1100 TL'ye totalde 500 lira cashback verdi sadece parolapara ilgilenen lazım olan ona da bakabilir.

ailemden birinin adına iyzico ve parolapara hesabı açsam sorun yaratır mı

Geri