sanal kartı nereden oluşturdun hocam iyzicodansa olmuyor sanırım hesap bakiyesiyle ödemeyi deneyinÖdemeyi sanal kartlamı normal kartınızlamı yaptınız.
sanal kartı nereden oluşturdun hocam iyzicodansa olmuyor sanırım hesap bakiyesiyle ödemeyi deneyinÖdemeyi sanal kartlamı normal kartınızlamı yaptınız.
Hesabı doğrulamanıza gerek yok. Para zaten iyzico bakiyesi olarak düşüyor. O parayı çekemediğiniz için de doğrulama yapmanıza gerek yok. Sanal kart oluşturun onunla istediğiniz yer de kullanabilirsiniz.hocam sipariş çektim ama hesabın doğrulanması için kartın gelmesi gerekiyor cashback iptal olurmu sizce
Kendi kredi kartımın sanalıyla ödeme yapmaya çalıstımsanal kartı nereden oluşturdun hocam iyzicodansa olmuyor sanırım hesap bakiyesiyle ödemeyi deneyin
para düşmedi hocam paranın yatması için doğrulayın diyor muhtemelen doğrulama adımını başlattığım için şuan beklemedeHesabı doğrulamanıza gerek yok. Para zaten iyzico bakiyesi olarak düşüyor. O parayı çekemediğiniz için de doğrulama yapmanıza gerek yok. Sanal kart oluşturun onunla istediğiniz yer de kullanabilirsiniz.
Sanal kartı İyzico uygulamasınami ekledinizHesabı doğrulamanıza gerek yok. Para zaten iyzico bakiyesi olarak düşüyor. O parayı çekemediğiniz için de doğrulama yapmanıza gerek yok. Sanal kart oluşturun onunla istediğiniz yer de kullanabilirsiniz.
Hayır. Siz bakiyeyi kullanmak istiyorsunuz dimi? İyzico uygulamasına girdiğiniz de alt tarafta kart sekmesi var oraya girin sanal kart oluştur diyor onunla sanal kart oluşturup gelen hediye bakiyeyi kullanabiliyorsunuz.Sanal kartı İyzico uygulamasınami eklediniz
Yok hocam ben ilk kez iyzico ile satın alma yapacam. Sanal kartımla ödemeye çalıstım. Hata verdi. Daha gelen para asamasına gecemedim. Ödemeyi yapamadım.Hayır. Siz bakiyeyi kullanmak istiyorsunuz dimi? İyzico uygulamasına girdiğiniz de alt tarafta kart sekmesi var oraya girin sanal kart oluştur diyor onunla sanal kart oluşturup gelen hediye bakiyeyi kullanabiliyorsunuz.
Kendi kartınızla deneyin. Hata konusunda pek fikrim yok.Yok hocam ben ilk kez iyzico ile satın alma yapacam. Sanal kartımla ödemeye çalıstım. Hata verdi. Daha gelen para asamasına gecemedim. Ödemeyi yapamadım.
Yani iyzico uygulamasına kaart eklememe veya para havale etmeme gerek yok değilmi ilk satın almayı yapabilmek için. Doğrumu anladımKendi kartınızla deneyin. Hata konusunda pek fikrim yok.
evet sadece keşfet kısmından kampanyaya katıldığınızdan emin olunYani iyzico uygulamasına kaart eklememe veya para havale etmeme gerek yok değilmi ilk satın almayı yapabilmek için. Doğrumu anladım
İyzico ile odeyi seçtikten sonra normal kredi kartınızlamı odemedinizmi. Benimkinde haya veriyor sürekli. Anlamadımevet sadece keşfet kısmından kampanyaya katıldığınızdan emin olun
Sanal kredi kartı ile.Ödemeyi sanal kartlamı normal kartınızlamı yaptınız.