Neler Yeni

🔥İndirim Iyzico uygulaması ile ödemelerde %20 gerçek indirim

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,074
İsim
Batuhan Divrik
hocam sipariş çektim ama hesabın doğrulanması için kartın gelmesi gerekiyor cashback iptal olurmu sizce
Hesabı doğrulamanıza gerek yok. Para zaten iyzico bakiyesi olarak düşüyor. O parayı çekemediğiniz için de doğrulama yapmanıza gerek yok. Sanal kart oluşturun onunla istediğiniz yer de kullanabilirsiniz.

sqxyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Arda Kılıç
Hesabı doğrulamanıza gerek yok. Para zaten iyzico bakiyesi olarak düşüyor. O parayı çekemediğiniz için de doğrulama yapmanıza gerek yok. Sanal kart oluşturun onunla istediğiniz yer de kullanabilirsiniz.
para düşmedi hocam paranın yatması için doğrulayın diyor muhtemelen doğrulama adımını başlattığım için şuan beklemede

haluk h

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Haluk h
Sanal kartı İyzico uygulamasınami eklediniz

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,074
İsim
Batuhan Divrik
Sanal kartı İyzico uygulamasınami eklediniz
Hayır. Siz bakiyeyi kullanmak istiyorsunuz dimi? İyzico uygulamasına girdiğiniz de alt tarafta kart sekmesi var oraya girin sanal kart oluştur diyor onunla sanal kart oluşturup gelen hediye bakiyeyi kullanabiliyorsunuz.

haluk h

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Haluk h
Hayır. Siz bakiyeyi kullanmak istiyorsunuz dimi? İyzico uygulamasına girdiğiniz de alt tarafta kart sekmesi var oraya girin sanal kart oluştur diyor onunla sanal kart oluşturup gelen hediye bakiyeyi kullanabiliyorsunuz.
Yok hocam ben ilk kez iyzico ile satın alma yapacam. Sanal kartımla ödemeye çalıstım. Hata verdi. Daha gelen para asamasına gecemedim. Ödemeyi yapamadım.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,074
İsim
Batuhan Divrik
Yok hocam ben ilk kez iyzico ile satın alma yapacam. Sanal kartımla ödemeye çalıstım. Hata verdi. Daha gelen para asamasına gecemedim. Ödemeyi yapamadım.
Kendi kartınızla deneyin. Hata konusunda pek fikrim yok.

sqxyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Arda Kılıç
Yani iyzico uygulamasına kaart eklememe veya para havale etmeme gerek yok değilmi ilk satın almayı yapabilmek için. Doğrumu anladım
evet sadece keşfet kısmından kampanyaya katıldığınızdan emin olun

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Forget
Ben Iyzco ile nasıl alınır hala anlamadım nasıl kendi kartımla ödeyip Izyco'dan kampanyaya katılacağım detaylı yardımcı olabilecek var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Muhammet Kalender
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,063
Üyeler
167,599