Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Parolapara'dan alışveriş esnasında doğrulama kodu gelmiyor. Var mı çözebilen?

İlk ödeme 500 TL si yatmayanlar. Mail atsınlar . Alışveriş yaptığınız site kampanya ya dahil değil vb. diyebilirler pes etmeyin . Gerçekten şartları oluşturmuş iseniz alın paranizi. Bana da yatmadı daha sonrası da gönderdiler
nerden alışveriş yaptın

Gaming genin yüzde 10 indirimi bitti mi arkadaşlar

%10 muhtemelen kişi sınırı dolduğu için bitti.
Bayram kampanyasında da GG mağaza listesinde görünmüyor o yüzden %25'in de gelmeme ihtimali var.
Şimdilik bir tek ilk alışverişe 500/1000 aktif gibi görünüyor.

%10 muhtemelen kişi sınırı dolduğu için bitti.
Bayram kampanyasında da GG mağaza listesinde görünmüyor o yüzden %25'in de gelmeme ihtimali var.
Şimdilik bir tek ilk alışverişe 500/1000 aktif gibi görünüyor.
50 bin kişi bu soruya cevap verdi bayram kampanyası gaming gen de geçerli hala gelmeme ihtimali var yazıyorsunuz. Daha dün sipariş verdim 500 TL cashback geldi.

50 bin kişi bu soruya cevap verdi bayram kampanyası gaming gen de geçerli hala gelmeme ihtimali var yazıyorsunuz. Daha dün sipariş verdim 500 TL cashback geldi.
Bana da geldi güzel kardeşim de iyzico hiç güvenilir bir platform değil bir gün gelen şey bir gün gelmeyebiliyor. Konuda geri doğru git itopya'da hangi kampanyaların geçerli olduğunu anlamaya çalış nasıl herkesin farklı sonuç aldığını göreceksin. Orada marka listesinde gaminggen yazmıyorsa gayette para gelmeyebilir itiraz da etseniz geri ödemeyi yapmayabilirler kimse ona güvenip iş yapmasın onu demeye çalışıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,541
Üyeler
174,179
Son üye
alcadraz
Geri