Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Kral soruna cevap vermiş olayım

İyzico Müşteri hizmetlerini arayarak sordum geçerliymiş ve ayrıca sipariş verdim cashbackı anında aldım.
Teşekkür ederim hocam bende biraz önce alışveriş yaptım.

Teşekkür ederim hocam bende biraz önce alışveriş yaptım.
hocam wraith'den alışveriş yaparasak toplam ne kadar geri ödeme alabiliriz? parolapara gerekli mi?

dostlar iyzicoya kimlik doğrulaması e devletten adres bilgisi falan verdik harcamak için de patlamayalım bi sıkıntı olur mu?

Arkadaşlar itopyada da geçerli %25 haberiniz olsun.Konu sahibi bunu eklerse çok güzel olur.

Parayı iyzicoya atıp, iyzico sanal kart ile alışverişi yapınca cashback alamıyormuşuz, doğru mu? İllaki başka bir kart ile almak gerekiyor ki iyzico alışveriş kısmında görünüp cashback alalım. Bilen varsa bilgilendirirse iyi olur

ilk harcamalarda geçerli eğer 2000 liralık bir ürün alıyorsan parolapa varsa 1400 yoksa 1000 TL kazanırsın ama kampanyalara katılmayı unutma.
peki bunun için bakiyeyi iyzicoya mı yüklemeliyiz yoksa parolaparaya mı onu anlamadım

NFC'nin halletmenin bir yolu yok mu

Akko 60 klavyeyi aldım 1200 cashback verdi iyzico bankaya çekmeyi denedim de olmuyor bilginize yapabilen varsa dönerse sevinirim.

Geri