bende giremiyorum 30 dkdır, para yalan olmaz inşparolaparaya giriş yapamıyorum şuan sıkıntı çıkarıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ytye koymak mantıklı da şuan parolapara hesabıma giremiyorum
bende giremiyorum 30 dkdır, para yalan olmaz inşparolaparaya giriş yapamıyorum şuan sıkıntı çıkarıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ytye koymak mantıklı da şuan parolapara hesabıma giremiyorum
froumda 5-6 kişi kullandığını yazdı bugünArkadaşlar %10 +%25 aynı anda kullanılmıyor sanırım doğru mu yoksa kullaniliyormu
Listede yok ama geçerli.İyzico'da bayram alışverişlerine %25 cashback itopya görünmüyor keşfette
Reis iyi akşamlar Enermax ETS-T50A-BK-ARGB soğutucu aldım 1001tl idi iyizico hesabı açtım 1002tl yatırdım ürünü iyiziconun uygulamasından bulup iyizico ile öde dedim başka hiçbişey yapmadım banada geri ödeme gelirmi ben kampanyalı almaya çalıştım Abdullah abi instagramda 750tl geri ödeme fln diyodu ama ben iyiziconun uygulamasında geri ödeme için adım fln göremedim direk aldım sonradan bana geri ödeme yaparlar değilmi iyizicoya yatırdım parayı sonuçda iyizico uygulamasından iyizico ile öde dedim ödedim sıkıntı olurmu bi yanlışım varmıGamingGenTR ve İtopya'da İyzico ve Parolapara kampanyaları sayesinde en az 1.000 TL ürüne en az 1.250 TL cashback alabiliyoruz. Çok uzatmadan nasıl yapıldığını anlatalım:
1. İyzico ve Parolapara hesabı açıyoruz.
2. İyzico'da bayram alışverişlerine %25 cashback, GamingGenTR veya İtopya alışverişlerine %10 cashback ve ilk ödemeye 500 TL cashback kampanyalarına katılıyoruz.
3. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz.
4. Ürünü alırken ödeme adımında İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz.
5. Cashbackiniz hayırlı olsun.
Not: Cashback alabilmek için en az 1.000 TL ürün almanız gerekmektedir.
İyzico bayram alışverişlerine %25 cashback kampanyasının üst limiti 500 TL, GamingGenTR %10 cashback kampanyasının üst limiti 1.000 TL, İyzico ilk ödemeye 500 TL indirim kampanyasının üst limiti 500 TL'dir. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasının üst limiti 400 TL'dir.
Cashback miktarı ödemeye göre değişir. (Örnek: 7.999 TL'lik monitör de 2.200 TL cashback alırsınız.)
Kampanyalara katılmadan ödeme yaptıysanız eğer gelmez.Reis iyi akşamlar Enermax ETS-T50A-BK-ARGB soğutucu aldım 1001tl idi iyizico hesabı açtım 1002tl yatırdım ürünü iyiziconun uygulamasından bulup iyizico ile öde dedim başka hiçbişey yapmadım banada geri ödeme gelirmi ben kampanyalı almaya çalıştım Abdullah abi instagramda 750tl geri ödeme fln diyodu ama ben iyiziconun uygulamasında geri ödeme için adım fln göremedim direk aldım sonradan bana geri ödeme yaparlar değilmi iyizicoya yatırdım parayı sonuçda iyizico uygulamasından iyizico ile öde dedim ödedim sıkıntı olurmu bi yanlışım varmı