Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

İyzicodaki parayı ya istanbul kart ya da hayat pay e çekiliyor hayat pay de duruyor benim para ordan hayat finans hesabı açıp oraya çekmeyi denicem (hayat finans hesabı açmaya çalışırken sms kodunu göndermiyor çok kez denedim)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parolapara doğrulama kodu gönderip duruyo şifre girdikçe😐 giriş yapmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayat finans spam sms olarak algılanmış spam kutusundan buldum

2TB ssd onerısı olan varmı indirimlerle birlikte max 3k veririm

dayı bişiler anladım ama tam anladımı emin değilim şimdi iyicodan katılcaz ödemeyi paroparadan yapcaz paro paraya gelcek iadeyi çekebiliyoz diyerinide ben istanbul kartla haledicem ama yüzde 10 düşünmese diyer sitelerdede indirim oluyomu mesela wraıth oluyosa yüzde kaç oluyo bilgi velirmisiniz https://www.gaming.gen.tr/urun/6306...0-sensor-mavi-kablosuz-simetrik-gaming-mouse/ bunu almak istiyom ama aklımda başka şeylerde var wraıth oluıyomu

Arkadaşlar %10 +%25 aynı anda kullanılmıyor sanırım doğru mu yoksa kullaniliyormu

İyzico'da bayram alışverişlerine %25 cashback itopya görünmüyor keşfette

GamingGenTR ve İtopya'da İyzico ve Parolapara kampanyaları sayesinde en az 1.000 TL ürüne en az 1.250 TL cashback alabiliyoruz. Çok uzatmadan nasıl yapıldığını anlatalım:

1. İyzico ve Parolapara hesabı açıyoruz.
2. İyzico'da bayram alışverişlerine %25 cashback, GamingGenTR veya İtopya alışverişlerine %10 cashback ve ilk ödemeye 500 TL cashback kampanyalarına katılıyoruz.
3. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz.
4. Ürünü alırken ödeme adımında İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz.
5. Cashbackiniz hayırlı olsun.

Not: Cashback alabilmek için en az 1.000 TL ürün almanız gerekmektedir.
İyzico bayram alışverişlerine %25 cashback kampanyasının üst limiti 500 TL, GamingGenTR %10 cashback kampanyasının üst limiti 1.000 TL, İyzico ilk ödemeye 500 TL indirim kampanyasının üst limiti 500 TL'dir. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasının üst limiti 400 TL'dir.
Cashback miktarı ödemeye göre değişir. (Örnek: 7.999 TL'lik monitör de 2.200 TL cashback alırsınız.)
Reis iyi akşamlar Enermax ETS-T50A-BK-ARGB soğutucu aldım 1001tl idi iyizico hesabı açtım 1002tl yatırdım ürünü iyiziconun uygulamasından bulup iyizico ile öde dedim başka hiçbişey yapmadım banada geri ödeme gelirmi ben kampanyalı almaya çalıştım Abdullah abi instagramda 750tl geri ödeme fln diyodu ama ben iyiziconun uygulamasında geri ödeme için adım fln göremedim direk aldım sonradan bana geri ödeme yaparlar değilmi iyizicoya yatırdım parayı sonuçda iyizico uygulamasından iyizico ile öde dedim ödedim sıkıntı olurmu bi yanlışım varmı

Reis iyi akşamlar Enermax ETS-T50A-BK-ARGB soğutucu aldım 1001tl idi iyizico hesabı açtım 1002tl yatırdım ürünü iyiziconun uygulamasından bulup iyizico ile öde dedim başka hiçbişey yapmadım banada geri ödeme gelirmi ben kampanyalı almaya çalıştım Abdullah abi instagramda 750tl geri ödeme fln diyodu ama ben iyiziconun uygulamasında geri ödeme için adım fln göremedim direk aldım sonradan bana geri ödeme yaparlar değilmi iyizicoya yatırdım parayı sonuçda iyizico uygulamasından iyizico ile öde dedim ödedim sıkıntı olurmu bi yanlışım varmı
Kampanyalara katılmadan ödeme yaptıysanız eğer gelmez.

Arkadaşlar %25 cashback geldi %10 cashback ve 500 tl olan gelmedi size hemen geldimi alışverişten sonra ( kampanyalara katıldım alışverişten önce uygulamadan)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,756
Üyeler
174,235
Son üye
akro72
Geri