Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

alınır mı? 500gb Exceria g2 kullanıyorum (yetiyor sağlığı %60 civarı 3 yıldır kullanıyorum)memnunum sizce alınır mı? deeğiştirme zamanı gelmişmi?
Bütçeye göre diğer modeller daha iyi olur.

Bende ssd arıyorum bu ikisi mantıklı geldi bana bakalım https://forum.donanimarsivi.com/konu/iyzico-ssd-onerisi-lazim.1111110/

alınır mı? 500gb Exceria g2 kullanıyorum (yetiyor sağlığı %60 civarı 3 yıldır kullanıyorum)memnunum sizce alınır mı? deeğiştirme zamanı gelmişmi?

Arkadaşlar kampanya ile büyük el için mouse almak istiyorum. Şuan baktımlarıma göre rival 5, aerox3/5 ve g402 var sizce hangisini almalıyım? Birde 2000₺ lik bir alışverişde kazancım ne kadar olur?

Bütçeye göre diğer modeller daha iyi olur.
hocam çok para harcamak istemiyorum genelede kardeşim bakıyo bilgisayara arada bakıyom ben bu işimi görürmü şuan kullanığımdan iyi midir??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam o diğer attığın daha iyi ama benım anakartım pcl3.0 çalışıtmı bilmiyorum birde bu kampanyalar itopyada geçerlimi bilmiyorum.

laptop.com sitesindede geçiyor. az önce yaptım anında geldi. gaming gende limit biterse bu sitedende alabilirsiniz. 2500 lik klavye 850 ye gelmiş oldu.

Bana bu ikisi mantıklı geldi bütçem oldukça minimum ana ssd olmayacak yedek oyunları kurduğum disk olacak

hocam çok para harcamak istemiyorum genelede kardeşim bakıyo bilgisayara arada bakıyom ben bu işimi görürmü şuan kullanığımdan iyi midir??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam o diğer attığın daha iyi ama benım anakartım pcl3.0 çalışıtmı bilmiyorum birde bu kampanyalar itopyada geçerlimi bilmiyorum.
En azından bu model daha iyi olur. Lexar'ın SSD tarafında öne çıkan bir tarafı pek yok. Bazı ürünleri bir süre sonra sorun çıkartabiliyor, NM610 Pro çıkartmış, NM710 da çıkartabilir.

laptop.com sitesindede geçiyor. az önce yaptım anında geldi. gaming gende limit biterse bu sitedende alabilirsiniz. 2500 lik klavye 850 ye gelmiş oldu.
O nasıl oldu 1600tl cashback mi var
Edit: hmee tm en az 1250tl diyormuş

En azından bu model daha iyi olur. Lexar'ın SSD tarafında öne çıkan bir tarafı pek yok. Bazı ürünleri bir süre sonra sorun çıkartabiliyor, NM610 Pro çıkartmış, NM710 da çıkartabilir.
bu iyimişte bu tüm kampanayalar itopyada geçerlimi %25 ilk alışveriş falan

Çok karışık çözemedim şimdi parolapara olmadan sadece iyizico ile bu ürün kaça gelmiş olur?

Ekler

• 1747515284438.webp
    1747515284438.webp
    47.2 KB · Hit: 62
Bu sorular bu konuda çok sorulmuştur fakat konuyu takip ederken sayılarla aram iyi olmadığı için aklım dağılıyor. Yardımcı olabilicek varsa bir kaç sorum var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,635
Üyeler
174,407
Son üye
hamsikral
Geri