Silco
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,685
iyimişlaptop.com sitesindede geçiyor. az önce yaptım anında geldi. gaming gende limit biterse bu sitedende alabilirsiniz. 2500 lik klavye 850 ye gelmiş oldu.
iyimişlaptop.com sitesindede geçiyor. az önce yaptım anında geldi. gaming gende limit biterse bu sitedende alabilirsiniz. 2500 lik klavye 850 ye gelmiş oldu.
Hem İtopya'da hem GamingGen'de geçerli olduğu belirtilmiş.bu iyimişte bu tüm kampanayalar itopyada geçerlimi %25 ilk alışveriş falan
Hocam ben ödeme yöntemini iyzico seçince beni uygulamaya atıyor alamıyorum nasıl olucak olaptop.com sitesindede geçiyor. az önce yaptım anında geldi. gaming gende limit biterse bu sitedende alabilirsiniz. 2500 lik klavye 850 ye gelmiş oldu.
ben siyahını aldım 800e geldi ama bu parola para kullanmadıysan onuda kullanırsan 400tl daha düşer.1200'e geliyor yani öyle mi çok iyi öyleyse evdekilerden birine yeni iyizico hesap açıp alayım
Hocam gamingenden mouse alıcam 2600e ancak ödeme yöntemi iyzico seçince uygulamaya atıyor kart bilgisini parolapara nasıl giricem bilgi verir misin iyzicoda sanal kart oluşturdum ondan mı öyle oluyorben siyahını aldım 800e geldi ama bu parola para kullanmadıysan onuda kullanırsan 400tl daha düşer.
pc den aldım benHocam ben ödeme yöntemini iyzico seçince beni uygulamaya atıyor alamıyorum nasıl olucak o
Onu kullandım hocam 1200'de iyi fiyat alayım direkben siyahını aldım 800e geldi ama bu parola para kullanmadıysan onuda kullanırsan 400tl daha düşer.
hocam bende uygulamaya attı kart bilgileri isteme ekranı geldi bende bilgileri girip ödedim.Hocam gamingenden mouse alıcam 2600e ancak ödeme yöntemi iyzico seçince uygulamaya atıyor kart bilgisini parolapara nasıl giricem bilgi verir misin iyzicoda sanal kart oluşturdum ondan mı öyle oluyor
Hocam seni daha önce ki konularda da görmüştüm o yüzden sormak istiyorum. Büyük el mouse önerin var mı şuanlık rival5, aerox3/5 ve g402 arasındayım.pc den aldım ben
parola para kendi hesabımdan alıp iptal ettim kampanya tekrar geçerli olur mu acaba?ben siyahını aldım 800e geldi ama bu parola para kullanmadıysan onuda kullanırsan 400tl daha düşer.
evet bu 3üBu 3 kampanyaya katıldım şimdi direk iyzico ile öde dediğim zaman bu 3 kampanyayı birleştirip tutarı yatıracak mı?