Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Evdekilerin hepsinin iyzico sunda kart kayıtlı yüksek ihtimalle getir vb daha önce alışveriş yapılmış kampanya katılıyor ama yararlana bilirmiyim bilmiyorum

ben siyahını aldım 800e geldi ama bu parola para kullanmadıysan onuda kullanırsan 400tl daha düşer.
Hocam gamingenden mouse alıcam 2600e ancak ödeme yöntemi iyzico seçince uygulamaya atıyor kart bilgisini parolapara nasıl giricem bilgi verir misin iyzicoda sanal kart oluşturdum ondan mı öyle oluyor

Hocam gamingenden mouse alıcam 2600e ancak ödeme yöntemi iyzico seçince uygulamaya atıyor kart bilgisini parolapara nasıl giricem bilgi verir misin iyzicoda sanal kart oluşturdum ondan mı öyle oluyor
hocam bende uygulamaya attı kart bilgileri isteme ekranı geldi bende bilgileri girip ödedim.

Bu 3 kampanyaya katıldım şimdi direk iyzico ile öde dediğim zaman bu 3 kampanyayı birleştirip tutarı yatıracak mı?

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.2 MB · Hit: 83
ben siyahını aldım 800e geldi ama bu parola para kullanmadıysan onuda kullanırsan 400tl daha düşer.
parola para kendi hesabımdan alıp iptal ettim kampanya tekrar geçerli olur mu acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,448
Üyeler
183,837
Son üye
mambaout
Geri