- Reaksiyon skoru
 - 280

Bende renkli keycapsli olanı aldım 860 tuttu

Bende renkli keycapsli olanı aldım 860 tuttu
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın, artık darısıda bizim başımıza ne alıcağımı bilmiyorum ama mouse gibi gözüküyorşaka gibi valla 2400'lük ürün 700 küsüre geldi
he bayram olan 500 uygulanıyor max dımı tamam ben yanlıs hesaplamısımBayram alışverişinden 500₺ ilk alışverişden 500₺ gaminggen %10 san 269 tl parolapara ilk alışverişden de 400 almışsınız
hocam nasıl oyle geldi parolaparayı kullanmıştım demiştinşaka gibi valla 2400'lük ürün 700 küsüre geldi
Kullanıp iptal etmiştim şimdi denedim tekrar yapınca geri verdihocam nasıl oyle geldi parolaparayı kullanmıştım demiştin
Sağol hocam ihtiyacım yoktu fakat fps için manyetik alayım dedim iyi olduHayırlı olsun hocam güle güle kullanın, artık darısıda bizim başımıza ne alıcağımı bilmiyorum ama mouse gibi gözüküyor
itopya üzerinden 1.300 liralık alışveriş yaptım parolapara dan 400 lira geri verdi iyzico 324 lira hediye bakiye verdi ancak 500 lira ilk alışveriş parasını yatırmadı bana deste yazdım bekliyorumbu kampanayaların hepsi itopyada geçerlimi deneyen varmı?
itopya üzerinden 1.300 liralık alışveriş yaptım parolapara dan 400 lira geri verdi iyzico 324 lira hediye bakiye verdi ancak 500 lira ilk alışveriş parasını yatırmadı bana deste yazdım bekliyorumbu kampanayaların hepsi itopyada geçerlimi deneyen varmı?