Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

https://www.gaming.gen.tr/urun/6026...-argb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/
bu klavye parolapara olmadan 1k gelır mı iyzico ile alınır mı sızce mouseun parasından kaldı
ben parolapara olmadan aldım 800e geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

itopya üzerinden 1.300 liralık alışveriş yaptım parolapara dan 400 lira geri verdi iyzico 324 lira hediye bakiye verdi ancak 500 lira ilk alışveriş parasını yatırmadı bana deste yazdım bekliyorum

itopya üzerinden 1.300 liralık alışveriş yaptım parolapara dan 400 lira geri verdi iyzico 324 lira hediye bakiye verdi ancak 500 lira ilk alışveriş parasını yatırmadı bana deste yazdım bekliyorum
hocam gelmez o zaman direk yatırıyor normalde

ben parolapara olmadan aldım 800e geldi

hocam gelmez o zaman direk yatırıyor normalde
hocam Peki almadan önce bu ilk alışveriş tarzı bir kampanya var Ona katıldın mı yoksa direkt alışveriş mi yaptı

E-spor için yani CS2 için en iyisi hangisi olur? Ek olarak; Rog scope kullanıyorum, değiştirmeye değer mi?

katıldım sen yapmadınmı?

öylee ilk alışveriş(500)+%25 (500) + %10 (200)
he dogru gercı alayım o zmn 800 e normal klavye yok

katıldım sen yapmadınmı?

öylee ilk alışveriş(500)+%25 (500) + %10 (200)
Destek söyle dedi yeni bilgi Sadece bu kampanya bölümündeki mağazalardan alışveriş yaptığınızda İlk 500 TL'lik geri ödemeyi veriyormuş itopya Hepsiburada ve benzeri sitelerde yok satın alacak Arkadaşlar bunu göz önüne alsın

Destek söyle dedi yeni bilgi Sadece bu kampanya bölümündeki mağazalardan alışveriş yaptığınızda İlk 500 TL'lik geri ödemeyi veriyormuş itopya Hepsiburada ve benzeri sitelerde yok satın alacak Arkadaşlar bunu göz önüne alsın
yani şimdi ilk alışverişe 500tlyi veriyormu hocam

yani şimdi ilk alışverişe 500tlyi veriyormu hocam
ilk alışverişte 500 TL'yi veriyorum yalnız sadece bilgisayar bölümünden Gencer Gaming ve Gaming gen tr var itopya ve benzeri Siteler yok alacaksanız genç ergenlik ve Gaming gen.tr üzerinden satın alırsanız 500 TL yatırıyorlar ben de bunu anlamıyorum itopya üzerinden %10'luk İadeyi alabiliyoruz ama 500 lira alıp alışveriş yapamıyoruz değişik

Hem İtopya'da hem GamingGen'de geçerli olduğu belirtilmiş.
bence bu konuda bir sıkıntı var abimin hesaptan İtopyadan ram aldım ama 500 lira iadesi gelmedi diğerleri tam geldi yine arkadaşım da itopyadan aldı gelmedi 500. İlk alışverişe özel 500'ün koşullarına bakınca da geçerli olduğu sitelerde itopyayı göremedim. Aklınızda bulunsun bence 500 lirayı itopya alışverişlerinde vermiyor gaminggentrde sıkıntı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,124
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri