Vodafone hattım da yok ama olan birinden mi yapabiliriz bunuHocam iyzico'dan Vodafone pay hesabiniza yukleyin. Vodafone pay'den QR ile para cekme bolumunden ATM'den cekim yapabilirsiniz.
hocam vodafone hatti gerekmiyor vodafone pay kullanmak icin. ama kampanyalara katilmak icin vodafone freezone'lu olmak gerek.Gece 4-5 kez olmamıştı sabah 6 da oldu benim tekrardan deneyiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vodafone hattım da yok ama olan birinden mi yapabiliriz bunu
Hocam sorun çözüldü mü? Benimki de böyle kaldıDün saat 23 gibi itopyadan ram aldım ve böyle kaldı, hesaptan parayı çekmedi hâlâ. Normal midir?
Parolapara ve iyzico kullandım.
Alıntıyı görüntüle
Müşteri temsilcisini aradım o sipariş direkt iptal olmuş sistemsel hata yüzünden dedi. O yüzden yeniden oluşturmamı söyledi. Yeni sipariş oluşturdum ve direkt ödemeyi aldı.Hocam sorun çözüldü mü? Benimki de böyle kaldı
Hocam sağolun ben de aldim simdi.Ama parolaparadan cashback gelmedi daha biraz sonra mi geliyor acaba.Aldiklarim 1188tlydi iyzico 297 cashback verdiMüşteri temsilcisini aradım o sipariş direkt iptal olmuş sistemsel hata yüzünden dedi. O yüzden yeniden oluşturmamı söyledi. Yeni sipariş oluşturdum ve direkt ödemeyi aldı.
Ayrıca Parolaparadan 400₺ cashback aldım. Iyzico dan da 800₺ cashback aldım. Aldığım RAM'ler 3000₺ idi.