Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Dün saat 23 gibi itopyadan ram aldım ve böyle kaldı, hesaptan parayı çekmedi hâlâ. Normal midir?
Parolapara ve iyzico kullandım.
Screenshot_20250523_094837_com.android.chrome_edit_1274738405845071.webp

Gece 4-5 kez olmamıştı sabah 6 da oldu benim tekrardan deneyiniz ☺️
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam iyzico'dan Vodafone pay hesabiniza yukleyin. Vodafone pay'den QR ile para cekme bolumunden ATM'den cekim yapabilirsiniz.
Vodafone hattım da yok ama olan birinden mi yapabiliriz bunu

itopya üzerinden tek alışverişte iyzico'nun 3 kampanyasından da faydalanabilen oldu mu hiç?

Burada Turkcell Superonline müşterisiyim ve ttnet mobil hat kullanıyorum paycell e filan da olur mu acaba

Gece 4-5 kez olmamıştı sabah 6 da oldu benim tekrardan deneyiniz ☺️
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vodafone hattım da yok ama olan birinden mi yapabiliriz bunu
hocam vodafone hatti gerekmiyor vodafone pay kullanmak icin. ama kampanyalara katilmak icin vodafone freezone'lu olmak gerek.

Wraith sitesinde %25 cashback geldi ama ilk alışverişe 500 tl gelmedi kampanyaya katıldım

parolapara düzeldi mi

Hocam parolapara üyeliğindeki telefon ile siparişteki telefonun aynı olması gerekiyor mu?

Hocam sorun çözüldü mü? Benimki de böyle kaldı
Müşteri temsilcisini aradım o sipariş direkt iptal olmuş sistemsel hata yüzünden dedi. O yüzden yeniden oluşturmamı söyledi. Yeni sipariş oluşturdum ve direkt ödemeyi aldı.

Ayrıca Parolaparadan 400₺ cashback aldım. Iyzico dan da 800₺ cashback aldım. Aldığım RAM'ler 3000₺ idi.

Müşteri temsilcisini aradım o sipariş direkt iptal olmuş sistemsel hata yüzünden dedi. O yüzden yeniden oluşturmamı söyledi. Yeni sipariş oluşturdum ve direkt ödemeyi aldı.

Ayrıca Parolaparadan 400₺ cashback aldım. Iyzico dan da 800₺ cashback aldım. Aldığım RAM'ler 3000₺ idi.
Hocam sağolun ben de aldim simdi.Ama parolaparadan cashback gelmedi daha biraz sonra mi geliyor acaba.Aldiklarim 1188tlydi iyzico 297 cashback verdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,649
Üyeler
184,660
Son üye
Laz.
Geri