Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Evet eksiksiz kontrol ederek katıldım. GaminggenTR üzerinden iyzico ile ödeme yaptım. Ancak sadece 250TL geri dönüş oldu. Hoşgeldin 500 ile ilgili de bir detay bulamamıştım acaba onu mu atladım

Ekleme: Arkadaşlar bu parolapara da IBAN ekleme sırasında kendi IBANINI ekleyebilirsin hatasını siz de aldınız mı? Iban ekletmiyor resmen. Destek açtım ama şu an kalmış durumda hesap
Evet bende de ekletmiyor su an iban
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldığında anında cashback veriyor. 3 sefer aldım üçünde de böyle oldu. Bide iyzico da %10 itopya kampanyasına katılmış mıydın yoksa sadece %25 kampanyası ile mi aldın? Ayrıca parolapara 400 cashback her kullanıcı için bir kereye mahsustur.
Az önce geldi hocam cashback.Galiba %10a katilmamisim ama aldik artik

mouse alicaktimda ne zaman duzelir ki alsam parayi cekermiyim acaba bi sorun olurmu beklemelimiyim

Arkadaşlar wraith den mouse aldım. Ybm bilgisayar diye çıkıyor ve ilk sipariş olmasına rağmen 400 tl gelmedi nereye başvurabilirim.

arkadaşlar gaming genden sipariş etmeye çalışınca "üye iş yeri kategori kodu hatalı" diyor bu sorun tek bende mi var?

Assagi sayfalarda vardi cozumu sanki ama bakicam bi
edeceğim şeyin aynısı laptop.comda da vardı şimdi ordan ettim ben o hatayı vermedi ama gaming geni bilmiyorum valla

lan parolapara 400tl cashbacki vermedi

edeceğim şeyin aynısı laptop.comda da vardı şimdi ordan ettim ben o hatayı vermedi ama gaming geni bilmiyorum valla

lan parolapara 400tl cashbacki vermedi
Banada kanki heralde sonradan yatırırlar onu

arkadaşlar ben parolapara kartımı giriyorum ödeme güvenlik yönetimini geçemedi hatası alıyorum.

Geri