aynı hatayı bende alıyorum hocam bir türlü çözemedimarkadaşlar ben parolapara kartımı giriyorum ödeme güvenlik yönetimini geçemedi hatası alıyorum.
aynı hatayı bende alıyorum hocam bir türlü çözemedimarkadaşlar ben parolapara kartımı giriyorum ödeme güvenlik yönetimini geçemedi hatası alıyorum.
umarım yatırırlar hocam fast işlemleri falan yaptım bi yere para gönderdim parolaparadan falan onları herhalde alışverişten saymamıştırBanada kanki heralde sonradan yatırırlar onu
Sitedemi sorun yaniedeceğim şeyin aynısı laptop.comda da vardı şimdi ordan ettim ben o hatayı vermedi ama gaming geni bilmiyorum valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
lan parolapara 400tl cashbacki vermedi
he öyle galiba gaming genden olmadı ama laptop comdan olduSitedemi sorun yani
Ben de aynı durumdayım lan yoksa öyle mi oldu ?umarım yatırırlar hocam fast işlemleri falan yaptım bi yere para gönderdim parolaparadan falan onları herhalde alışverişten saymamıştır
Nası çözebilirizBen de aynı durumdayım lan yoksa öyle mi oldu ?
bilmiyom adamlara mail attım illa cevap gelir herhalde belki de cevap gelene kadar cashback yatmış olur bekliycem benBen de aynı durumdayım lan yoksa öyle mi oldu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nası çözebiliriz
hocam arkadaşla yanyana dışarda alışveirş yapıyorduk çocuk aldı 3 kampanyadanda anında cashback geldi 10-15dk sonra bende satın alım gerçekleştirdim bana da gelmedi ilk ödemedeki 500 acaba bir bilgiye sahip olan var mı destekte bekliyorum 2 saatir bağlanmadılar mail attım iptal edicem siparişi gelmicekseDoğrulama geçilmiyor parolaparada, ekstra olarak iyzicodaki ilk ödemede 500 de gelmiyor
Ben iki defa aldım ilk aldığımda tık tık geldi hepsi ama wraith den aldığım gelmedi sizde de ybm bilgisayar diye mi geçiyorDoğrulama geçilmiyor parolaparada, ekstra olarak iyzicodaki ilk ödemede 500 de gelmiyor
500,6002 bin liralık ram de kaç lira iade olur bu mantıkla?
her kampanyadan faydalancağın bi siteden mesela gaming genden edersen tam 400tl eder2 bin liralık ram de kaç lira iade olur bu mantıkla?