Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Hocam sağolun ben de aldim simdi.Ama parolaparadan cashback gelmedi daha biraz sonra mi geliyor acaba.Aldiklarim 1188tlydi iyzico 297 cashback verdi
Aldığında anında cashback veriyor. 3 sefer aldım üçünde de böyle oldu. Bide iyzico da %10 itopya kampanyasına katılmış mıydın yoksa sadece %25 kampanyası ile mi aldın? Ayrıca parolapara 400 cashback her kullanıcı için bir kereye mahsustur.

Arkadaşlar psu dan bende aldım bir tane de soğutucu yada sıvı soğutucu en fiyat performans olarak hangisini önerirsiniz

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-05-23 163310.webp
    Ekran görüntüsü 2025-05-23 163310.webp
    49.8 KB · Hit: 61
dostlar hangileri aktif şuanda bilgi verebilirmisiniz
Akitf olanlar şunlar, toplamda 4 tane var. hepsi aynı anda kullanılıyor

parolapara
ilk alışverişte %50, maksimum 400 TL ile sınırlı.
Üye olup, para buraya gönderilecek en başta.

iyizco (en az 1000 tl lik sipariş olması lazım)
Hoşgeldin 500 TL - Ödeme Öncesinde katılım zorunlu (gaming.gen de var - itopya da yok)
Bayram %25 maks 500 TL - Ödeme Öncesinde katılım zorunlu (iyzico geçen her yerde geçer. gaming gen itopya vs vs )
%10 kampanyaları Maks 1000 TL - Ödeme Öncesinde katılım zorunlu (igaming gen ve itopya )

1000TL'lik ürün aldım aşamaları takip ettim iyzico hesabıma 250TL parolapara hesabıma 400TL geldi? Başlıktakinden az değil mi bu aşamada nereden eksik almışım? tüm kampanyalara da katılmıştım

Arkadaşlar uygulamadan daha önce alışveriş yapmadım ama herkes gibi ben de iyzico ile ödeme yaptıran yerlerde 2024 yılında vs alışveriş yaptım bu nedenle mi paramı eksik aldım?

Son düzenleme:
1000TL'lik ürün aldım aşamaları takip ettim iyzico hesabıma 250TL parolapara hesabıma 400TL geldi? Başlıktakinden az değil mi bu aşamada nereden eksik almışım? tüm kampanyalara da katılmıştım

Arkadaşlar uygulamadan daha önce alışveriş yapmadım ama herkes gibi ben de iyzico ile ödeme yaptıran yerlerde 2024 yılında vs alışveriş yaptım bu nedenle mi paramı eksik aldım?
nerede alışveriş yaptın? tüm kampanyalara katıldın mı

nerede alışveriş yaptın? tüm kampanyalara katıldın mı
Evet eksiksiz kontrol ederek katıldım. GaminggenTR üzerinden iyzico ile ödeme yaptım. Ancak sadece 250TL geri dönüş oldu. Hoşgeldin 500 ile ilgili de bir detay bulamamıştım acaba onu mu atladım

Ekleme: Arkadaşlar bu parolapara da IBAN ekleme sırasında kendi IBANINI ekleyebilirsin hatasını siz de aldınız mı? Iban ekletmiyor resmen. Destek açtım ama şu an kalmış durumda hesap

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,649
Üyeler
184,660
Son üye
Laz.
Geri