pentiti
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,333
ediyorgaming gen %10 devam ediyor mu
ediyorgaming gen %10 devam ediyor mu
Dm gelsene haberleşelim seninleumarım yatırırlar hocam fast işlemleri falan yaptım bi yere para gönderdim parolaparadan falan onları herhalde alışverişten saymamıştır
Ve iyzico üzerinden ödeme yaparken herhangi bir banka kartı ile ödeme yapabilirsiniz sorun olmaz aynı indirimi alırsınız.+olarak iyzicoya gelen cashback i çekmek için istanbulkart hesabı açıp doğrulamanız gerek.Sonrasında İstanbulkart uygulaması üzerinden para yükle kısmına gelip iyzico sanal kart numaranızı yazıp transferi gerçekleştiriceksiniz.Arkadaşlar iyzico ilk sipariş 500tl gelmesi için ilk kurduğunuz hesabın telefon numarası ile değil başka numara ile girmeniz gerek.İsminizi de farklı girmeniz gerek.Ama farklı hesap açtım ya işte abi niye olmuyor demeyin.Farklı hesap aç,başka bir numara gir, başka bir isimle kayıt ol(kimlik doğrulama oluyo zaten aileden birisinin ismiyle kayıt ol)ve 500tl geri gelsin.
daha önceden yapılmış bir işlemin olabilir aradım ben 2022 de alışveriş yapmışım sistemde görünmüyormuş bileDoğrulama geçilmiyor parolaparada, ekstra olarak iyzicodaki ilk ödemede 500 de gelmiyor
yeni hesap açın diyorsun yaniArkadaşlar iyzico ilk sipariş 500tl gelmesi için ilk kurduğunuz hesabın telefon numarası ile değil başka numara ile girmeniz gerek.İsminizi de farklı girmeniz gerek.Ama farklı hesap açtım ya işte abi niye olmuyor demeyin.Farklı hesap aç,başka bir numara gir, başka bir isimle kayıt ol(kimlik doğrulama oluyo zaten aileden birisinin ismiyle kayıt ol)ve 500tl geri gelsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve iyzico üzerinden ödeme yaparken herhangi bir banka kartı ile ödeme yapabilirsiniz sorun olmaz aynı indirimi alırsınız.+olarak iyzicoya gelen cashback i çekmek için istanbulkart hesabı açıp doğrulamanız gerek.Sonrasında İstanbulkart uygulaması üzerinden para yükle kısmına gelip iyzico sanal kart numaranızı yazıp transferi gerçekleştiriceksiniz.
Şimdi herkes bu kampanyayı birden fazla kez kullanmak istiyor ki hakları da var.Kullanmak istiyorsanız yeni iyzico parolapara hesaplarını önceki bilgilerle doldurmayın.Mesela kardeşimin ismiyle kayıt oldum ama kendi numaramı girdim onunkini girmedim dersen o indirimi kullanamazsın.Bugün başıma geldi.Kardeşimin ismiyle mailiyle hesap açtım ama numarayı ve ismi kendi numaramı girdim.Ödeme yapınca daha önce bu isim ve numara ile indirim kullandığım için hiçbir kampanya fiyata yansımadı.Desteği arayıp siparişi iptal ettim ve aynı hesapla ama kardeşimin ismi ve numara(kimlik de dahil)girdim ve iyzico ilk sipariş 500tl, gaminggen yüzde 10 ve iyzico bayram yüzde 25 indirimleri geçerli oldu.1785tllik ürünler 655 TL'ye geldi.daha önceden yapılmış bir işlemin olabilir aradım ben 2022 de alışveriş yapmışım sistemde görünmüyormuş bile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yeni hesap açın diyorsun yani
Phantom mantıklı herhalde kasanın boyutuna bakarak alabilirsin.![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 Digital Black
Performans gerektiren uygulamalarda işlemcinizin serin kalmasını sağlayan Kule Tipi Soğutucu, üstün hava akışı ve termal iletkenlik özellikleriyle donatıldı.www.gaming.gen.tr
p. assassinde ekran var daha hoşuma gitti , sizce görüntü için tercih edilir mi yoksa hertürlü p. spirit mi ? (Fiyatları umursamadan)
reis sen nereye aynı numara ve ismi girdin sana sorunu yaşatan ne oldu onu anlamadım ayrıca çok saçma yapmışlar genelde bu banka uygulamaları falan aşırı saçma pazarlamaları var adam eski müşterisine hiçbir şey vermiyor varsa yoksa bugünden sonra gelenler ben 2024 1 ocakta iyzico ile ödeme yapmıştım herhangi bir kampanya yokken ailemden başkasıyla denedim o da 2022 de ödeme yapmış kampanyadan yararlanamaıyorumŞimdi herkes bu kampanyayı birden fazla kez kullanmak istiyor ki hakları da var.Kullanmak istiyorsanız yeni iyzico parolapara hesaplarını önceki bilgilerle doldurmayın.Mesela kardeşimin ismiyle kayıt oldum ama kendi numaramı girdim onunkini girmedim dersen o indirimi kullanamazsın.Bugün başıma geldi.Kardeşimin ismiyle mailiyle hesap açtım ama numarayı ve ismi kendi numaramı girdim.Ödeme yapınca daha önce bu isim ve numara ile indirim kullandığım için hiçbir kampanya fiyata yansımadı.Desteği arayıp siparişi iptal ettim ve aynı hesapla ama kardeşimin ismi ve numara(kimlik de dahil)girdim ve iyzico ilk sipariş 500tl, gaminggen yüzde 10 ve iyzico bayram yüzde 25 indirimleri geçerli oldu.1785tllik ürünler 655 TL'ye geldi.
Dmye gerek yok bence hocam gelirse haber veririm ben, seninki önce gelirse sen soylersınDm gelsene haberleşelim seninle
Hocam şimdi şöyle anlatıyım.Ben kendi adımla kimliğimle numaramla kayıt oldum ya,ödeme bilgileri girerken de kendi bilgilerimi girip indirimden faydalandım.Sonra dedim ki çok ucuza geliyor başka hesap açayım.Diğer iyzico hesabına kardeşimin ismiyle kimliğiyle numarasıyla kayıt oldum.Ama o hesaptan ürün alırken ödeme bilgilerine kendi ismimi kimliğimi numaramı girdim.Kendi bilgilerim sisteme kayıtlı olduğu için farklı hesap dahi olsa indirimden faydalanamadım.Arayıp siparişi iptal ettirdim.Sonra bu sefer kardeşimin bilgilerini ödeme kısmında girdim ve cashbackler indirimler aktif oldu.Umarım açıklayıcı olmuştur.reis sen nereye aynı numara ve ismi girdin sana sorunu yaşatan ne oldu onu anlamadım ayrıca çok saçma yapmışlar genelde bu banka uygulamaları falan aşırı saçma pazarlamaları var adam eski müşterisine hiçbir şey vermiyor varsa yoksa bugünden sonra gelenler ben 2024 1 ocakta iyzico ile ödeme yapmıştım herhangi bir kampanya yokken ailemden başkasıyla denedim o da 2022 de ödeme yapmış kampanyadan yararlanamaıyorum