ByDolph
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 611
Bende 2.bu ilkinde yatirdi bunuda yarin yatirir diye dusunuyorumBen birkaç farklı hesaptan alışveriş yapmıştım hocam, normalde yatıyordu ama bu sefer yatmadı.
Bende 2.bu ilkinde yatirdi bunuda yarin yatirir diye dusunuyorumBen birkaç farklı hesaptan alışveriş yapmıştım hocam, normalde yatıyordu ama bu sefer yatmadı.
Müşteri hizmetlerini aramak lazım aslında beklemek ne kadar iyi bilmiyom, yarın sabah yattığını görmezsem ararım belki ama illa gelir eni sonundaSence yatar mı
Hocam aramadan yazabileceğimiz bir yer var mı. Ben annemin hesaptan yaptın. Onun adına ogluyum diye konuşsam olur muMüşteri hizmetlerini aramak lazım aslında beklemek ne kadar iyi bilmiyom, yarın sabah yattığını görmezsem ararım belki ama illa gelir eni sonunda
Bilgim yok maalesef urunler hakkındaucuza gelır o ayrıda kayması vs hangısı daha ıyıdır v6 aldım bıde
Ben mail attım mail kısmı varmış ama başkasının adına konuşulur mu ben de ondan şüpheliyim işte ben de arayamıyom o yüzden benim hesabım değil çünküHocam aramadan yazabileceğimiz bir yer var mı. Ben annemin hesaptan yaptın. Onun adına ogluyum diye konuşsam olur mu
Bilgim yok maalesef urunler hakkında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben mail attım mail kısmı varmış ama başkasının adına konuşulur mu ben de ondan şüpheliyim işte ben de arayamıyom o yüzden benim hesabım değil çünkü
Ben sayamıyom artık şu anki açtığım sanırım 7. hesap.Alıntıyı görüntüle
Parolpara bunu çakıp ürünleri ve cashback i iptal etmiştir
Ben sayamıyom artık şu anki açtığım sanırım 7. hesap.
Bıraz oyle oldu vallaOha soymuşsun lan bildiğin helal olsun
Gaming gen sitesinden mi alışveriş yapıyorsunÖdeme yap dedikten sonra " Üye işyeri kategori kodu hatalı " uyarısı veriyor. Yeterli bakiye var sorun nedir
EvetGaming gen sitesinden mi alışveriş yapıyorsun
benımde 7 olduBen sayamıyom artık şu anki açtığım sanırım 7. hesap.
Normalde öyle bir sorun yaşamıyordum ama ben de bugün o sorunu yaşadım, almaya çalıştığın ürün laptop comda varsa ordan deneyebilirsin benim öyleydi ve laptop comdan alabildim.
Full parolapara + iyzico ile açıyorum bir de aşırı yoruyorbenımde 7 oldu