Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

kardeş şimdi ben 2k lık ürün aldığımda benim cebimden ne kadar çıkacak.

Normalde öyle bir sorun yaşamıyordum ama ben de bugün o sorunu yaşadım, almaya çalıştığın ürün laptop comda varsa ordan deneyebilirsin benim öyleydi ve laptop comdan alabildim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Full parolapara + iyzico ile açıyorum bir de aşırı yoruyor
yok tek ıyzico acıyom ben onla ugrasmıyom

Normalde öyle bir sorun yaşamıyordum ama ben de bugün o sorunu yaşadım, almaya çalıştığın ürün laptop comda varsa ordan deneyebilirsin benim öyleydi ve laptop comdan alabildim.

Full parolapara + iyzico ile açıyorum bir de aşırı yoruyor
Evet alabildim teşekkürler.

bu iyzico paralarını nasıl çekeriz papara olmuyor nays olmuyor hepsipay olmuyor istanbul kart istanbulda olmadığım için olmuyor vodafone pay kimligi dogrulamadım bi türlü en düşük %9.5 komisyonla çekebileceğimbir yer var daha düşüğü yok mu

yok tek ıyzico acıyom ben onla ugrasmıyom
o kadar numarayı nası buluyonuz hacı ya ben 3 nuumarayla denedim 2 sinin alışverişi var önceden allah kahretsin

kardeş şimdi ben 2k lık ürün aldığımda benim cebimden ne kadar çıkacak.
Mesela gaming genden alıyorsan %10 ggtr indirimi, %25 bayram indirimi, ilk ödemeye 500tl indirim ve parolaparadaki 800tl üzerine 400tl indirim kampanyalarını birleştirince cebinden sadece 400TL çıkıyor

2.189TL'lik ürün satın aldım. İyzico'dan 500TL + 218TL anında iade oldu. Parolapara'dan iade olmayacak mı?

Ödeme yap dedikten sonra " Üye işyeri kategori kodu hatalı " uyarısı veriyor. Yeterli bakiye var sorun nedir
Bende bugün alım niyet ettim aynı hatayı veriyor. İtopyada yokmu ordan birseyler cekek

2.189TL'lik ürün satın aldım. İyzico'dan 500TL + 218TL anında iade oldu. Parolapara'dan iade olmayacak mı?
Ben de aynı sorunu yaşadım parolapara normalde bana anında verirdi ama bugün vermedi birkaç saat oldu hala vermesini bekliyorum mail falan da attım yarın sabaha kadar gelmezse müşteri desteği aramayı düşünüyorum

Ben de aynı sorunu yaşadım parolapara normalde bana anında verirdi ama bugün vermedi birkaç saat oldu hala vermesini bekliyorum mail falan da attım yarın sabaha kadar gelmezse müşteri desteği aramayı düşünüyorum
ibana atılmıyo hata veriyor ama nedenı nedır

konuyu sürekli görüyorum, hiçbir ihtiyacım falan da yok ne alsam bilemedim :D

bu iyzico paralarını nasıl çekeriz papara olmuyor nays olmuyor hepsipay olmuyor istanbul kart istanbulda olmadığım için olmuyor vodafone pay kimligi dogrulamadım bi türlü en düşük %9.5 komisyonla çekebileceğimbir yer var daha düşüğü yok mu

o kadar numarayı nası buluyonuz hacı ya ben 3 nuumarayla denedim 2 sinin alışverişi var önceden allah kahretsin
Vodafone pay e yatırıp ATM den çektim ben

Geri