Evren avcı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,317
kardeş şimdi ben 2k lık ürün aldığımda benim cebimden ne kadar çıkacak.
yok tek ıyzico acıyom ben onla ugrasmıyomNormalde öyle bir sorun yaşamıyordum ama ben de bugün o sorunu yaşadım, almaya çalıştığın ürün laptop comda varsa ordan deneyebilirsin benim öyleydi ve laptop comdan alabildim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Full parolapara + iyzico ile açıyorum bir de aşırı yoruyor
Evet alabildim teşekkürler.Normalde öyle bir sorun yaşamıyordum ama ben de bugün o sorunu yaşadım, almaya çalıştığın ürün laptop comda varsa ordan deneyebilirsin benim öyleydi ve laptop comdan alabildim.
Full parolapara + iyzico ile açıyorum bir de aşırı yoruyor
o kadar numarayı nası buluyonuz hacı ya ben 3 nuumarayla denedim 2 sinin alışverişi var önceden allah kahretsinyok tek ıyzico acıyom ben onla ugrasmıyom
Mesela gaming genden alıyorsan %10 ggtr indirimi, %25 bayram indirimi, ilk ödemeye 500tl indirim ve parolaparadaki 800tl üzerine 400tl indirim kampanyalarını birleştirince cebinden sadece 400TL çıkıyorkardeş şimdi ben 2k lık ürün aldığımda benim cebimden ne kadar çıkacak.
Bende bugün alım niyet ettim aynı hatayı veriyor. İtopyada yokmu ordan birseyler cekekÖdeme yap dedikten sonra " Üye işyeri kategori kodu hatalı " uyarısı veriyor. Yeterli bakiye var sorun nedir
Ben de aynı sorunu yaşadım parolapara normalde bana anında verirdi ama bugün vermedi birkaç saat oldu hala vermesini bekliyorum mail falan da attım yarın sabaha kadar gelmezse müşteri desteği aramayı düşünüyorum2.189TL'lik ürün satın aldım. İyzico'dan 500TL + 218TL anında iade oldu. Parolapara'dan iade olmayacak mı?
ibana atılmıyo hata veriyor ama nedenı nedırBen de aynı sorunu yaşadım parolapara normalde bana anında verirdi ama bugün vermedi birkaç saat oldu hala vermesini bekliyorum mail falan da attım yarın sabaha kadar gelmezse müşteri desteği aramayı düşünüyorum
Ne hatası veriyoribana atılmıyo hata veriyor ama nedenı nedır
EFT durumu uygun degıl paparaya atıyorumda farklı banka denıyım bıdeNe hatası veriyor
Vodafone pay e yatırıp ATM den çektim benbu iyzico paralarını nasıl çekeriz papara olmuyor nays olmuyor hepsipay olmuyor istanbul kart istanbulda olmadığım için olmuyor vodafone pay kimligi dogrulamadım bi türlü en düşük %9.5 komisyonla çekebileceğimbir yer var daha düşüğü yok mu
o kadar numarayı nası buluyonuz hacı ya ben 3 nuumarayla denedim 2 sinin alışverişi var önceden allah kahretsin