Vodafone hattınız olmasada Vodafone pay hesabı açabilirsiniz ancak doğrulanması lazım banka kartı ile para yatır diyip iyzico sanal kart bilgilerini girin sonra parayı QR kod ile ATM den çek
Sağolun hocam deneyeceğim daha önce qr kodu ile de para çekmemiştim onu da deneriz mademVodafone hattınız olmasada Vodafone pay hesabı açabilirsiniz ancak doğrulanması lazım banka kartı ile para yatır diyip iyzico sanal kart bilgilerini girin sonra parayı QR kod ile ATM den çekin.
hatayı çözebildin miBende bugün alım niyet ettim aynı hatayı veriyor. İtopyada yokmu ordan birseyler cekek
Bitmedi ama nedense gelmeyenler oldu benim gibi, şu anlık kampanyayı kullanmak isteyenlerin bir şey almamasında fayda var.parolapara ilk alışveriş bitti mi, ödemesi gelmeyenler olmuş bugün?
Nasıl o kadar yapıyorsunuzbenımde 7 oldu
Aynı hatayı yaşayıp desteğe sordum, onlarlık bir sıkıntı olmadığını, farklı kartla denememi söylediler. Parolapara kartı kullanilamiyor sanırım.ödemeyi nasıl yaptın bende Üye işyeri kategori kodu hatalı hatası verdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hatayı çözebildin mi
Yok ya leptop.com.tr SSD aldımödemeyi nasıl yaptın bende Üye işyeri kategori kodu hatalı hatası verdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hatayı çözebildin mi
500 geldi mi kanka iyziconun ilk alışverişi
Emin olun karttan daha kolay ve daha güzel.Sağolun hocam deneyeceğim daha önce qr kodu ile de para çekmemiştim onu da deneriz madem![]()