raintherain
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 312
Hocam itopyadan şu attığım anakartı alsam bana da mı 400'e gelir yoksa daha mı fazla?Bu hocam
Hocam itopyadan şu attığım anakartı alsam bana da mı 400'e gelir yoksa daha mı fazla?Bu hocam
Bütün ürünlerde geçerli diye biliyorumSadece elektronik için mi geçerli gaming gen kampanyası? Mousepad ya da ssd alsak da katılabiliyor muyuz?
Ben hesabı doğrulamadan alışveriş yaptım cashbackler anında geldi iyzico hesabıma. O bakiyeyi çekmenin yolunu arıyorum ama onun için doğrulama şart ve biraz uğraştırıyor.İyzico hesabını doğrulamadan sipariş geçsem kampanyalardan yararlanabilir miyim?
Hocam benim iyzico bakiyesine 1.199tl geldi ama çekilebilir ve çekilemez olarak ikiye ayırmışlar. Cashbackler çekilemez kategorisinde. Bakiyenin altındaki gönder tuşuyla mı yaptınız işlemi, bir sıkıntı yaşadınız mı?Ard arda yaptırmıyor biraz beklemek gerekiyor çektim parayı . 2000 tl lik kule tipi soğutma aldı. 1200 Tl İyzico+400 Parolapara dan aldım 400 e geldi malzeme
Belirtilen marka derken ne demek istediniz hocam itopyadan gamepad alacaktim %25 gelir mi gelmez mi simdiGaming gende var ama fiyat yüksek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Belirtilen markalarda yok
gelmez.Belirtilen marka derken ne demek istediniz hocam itopyadan gamepad alacaktim %25 gelir mi gelmez mi simdi
gelmez.
Geliyogelmez.
Geçerli sadece listede yok.Bu kampanyanın geçerli olduğu sitelerde gaming gen tr yi de goremedim kampanya bitti mi orada
%25 +%10 gelir 500 tl ilk alışveriş gelmezBelirtilen marka derken ne demek istediniz hocam itopyadan gamepad alacaktim %25 gelir mi gelmez mi simdi
parolapara kartı gereklimiGamingGenTR'de İyzico ve Parolapara kampanyaları sayesinde en az 1.000 TL ürüne en az 1.250 TL cashback alabiliyoruz. Çok uzatmadan nasıl yapıldığını anlatalım:
1. İyzico ve Parolapara hesabı açıyoruz.
2. İyzico'da bayram alışverişlerine %25 cashback, GamingGenTR alışverişlerine %10 cashback ve ilk ödemeye 500 TL cashback kampanyalarına katılıyoruz.
3. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz.
4. Ürünü alırken ödeme adımında İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz.
5. Cashbackiniz hayırlı olsun.
Not: Cashback alabilmek için en az 1.000 TL ürün almanız gerekmektedir.
İyzico bayram alışverişlerine %25 cashback kampanyasının üst limiti 500 TL, GamingGenTR %10 cashback kampanyasının üst limiti 1.000 TL, İyzico ilk ödemeye 500 TL indirim kampanyasının üst limiti 500 TL'dir. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasının üst limiti 400 TL'dir.
Cashback miktarı ödemeye göre değişir. (Örnek: 7.999 TL'lik monitör de 2.200 TL cashback alırsınız.)
400tl geri ödeme istiyorsanız oradan gelicekparolapara kartı gereklimi