Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

ben daha once gaminggen den alışveriş yapmıştım bir sıkıntı çıkarmı? iyzico falan kullanmadım ama sadece gaming genden ilk siparisim değil
Ben iki sipariş verdim gaming genden sıkıntı olmadı kullanırken
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ama 500tl nin geçerli olan mağazalarına baktığımda pckolik yok orda?

pckolik in sitesine girdiğimde gözüküyor gerçekten, sanırım gerçi.
Hocam ben alışveriş yaptım 500 lirayı verdi valla kampanyalar kısmında da pckolik var gözüküyordu

Sabah laptopdan klavye sipariş verdim %10nu vermedi bittimi yoksa 2 3 gün sonramı g

Farklı iyzico hesaplarıyla birden fazla kez bu indirimleri kullananlar her defasında gaming sitesinde vs yeni üyelikler üzerinden mi alım yapıyorsunuz yoksa tek üyelik üzerinden de sıkıntısız oluyor mu? Farklı hesaplardan adres ekleme kargo takip vs gıcık olur bi sorayım dedim.

Ben iki sipariş verdim gaming genden sıkıntı olmadı kullanırken

Hocam ben alışveriş yaptım 500 lirayı verdi valla kampanyalar kısmında da pckolik var gözüküyordu
aklıma bir sey takıldıda itopyada bu ılk alısverıs kampanyasımı yok sadece acaba mesela kullandık dıyelım sonradan o ılk alısverıs kampanyasınıda kullanma sansımız oluyormu

Farklı iyzico hesaplarıyla birden fazla kez bu indirimleri kullananlar her defasında gaming sitesinde vs yeni üyelikler üzerinden mi alım yapıyorsunuz yoksa tek üyelik üzerinden de sıkıntısız oluyor mu? Farklı hesaplardan adres ekleme kargo takip vs gıcık olur bi sorayım dedim.
ben farklı hesaptan aldımm bugunde kargo geldı pek sorun olmadı

ben farklı hesaptan aldımm bugunde kargo geldı pek sorun olmadı
Hocam ikinci hat ile denedin mi hiç ikinci hat ile de oluyor mu iyzico?

aklıma bir sey takıldıda itopyada bu ılk alısverıs kampanyasımı yok sadece acaba mesela kullandık dıyelım sonradan o ılk alısverıs kampanyasınıda kullanma sansımız oluyormu
İtopya da ilk alışverişe özel 500 TL yok maalesef

68 sayfadır aynı sorular soruluyor 😅 Arkadaşlar eğer kampanyadan emin değilseniz alışveriş yapın anında hediyeler iade oluyor baktınız sizi tatmin etmedi hemen iptal edersiniz olur biter bekleyerek zaman kaybetmeyin.

32 GB DDR4 DUAL RAM alacağım ancak gaming gende stoklar bomboş. Bu iyzico parolapara vs bunların etinden sütünden nasıl faydalanabilirim. Konuyu kaçırdım biri özet geçsin lütfen.

68 sayfadır aynı sorular soruluyor 😅 Arkadaşlar eğer kampanyadan emin değilseniz alışveriş yapın anında hediyeler iade oluyor baktınız sizi tatmin etmedi hemen iptal edersiniz olur biter bekleyerek zaman kaybetmeyin.
itopyada 500 iade geçerli mi kankam sen bilgili birine benziyon

Gaminggen in kendi indirimini bilmiyorum ama itopyada da %10 indirim var iyzico da.Para iadesi ise ürünü aldığın an hesaplara geçiyor.
itopyadan ssd aldım parolapara ve iyzico indirimi geldi ama itopya indirimi olmadı %10 luk indirim iadesi almadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,635
Üyeler
174,407
Son üye
hamsikral
Geri