Neler Yeni

James Donkey 007 alınır mı?

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Arkadaşlar o zaman şöyle söyleyim. Fareden beklentilerim var bunlar
*Kesinlikle olabilecek en büyük fare olsun.
*Tasarım olarak mümükne everese x10 a benzesin( şu anki farem. Olabilecek en az alışma süreci için)
*Sekmelrede ileri geri için tuş olsun (diğer şekil nasıl unuttum o derece kullanıyorum:)
bu tarz bir fare lazım bana ama yok. :) :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hani bana uygun bir fare gerçekten bulamıyorum nedense. Neden dir bilinmez bileğim fareyi nasıl tutuyorsam sürekli pad e sürtüyor . O da aim almamı vs. zorlaştırıyor. Bu yüzden bu fare çok hoşuma gitti 53 farklı kombinasyondan illaki bir uygun olur dedim kendime.:)

Tavsiyeniz var mı?
https://www.itopya.com/razer-viper-mini-gaming-mouse/ nasıl ?

T.P.G.

80+ Titanium
Arkadaşlar o zaman şöyle söyleyim. Fareden beklentilerim var bunlar
*Kesinlikle olabilecek en büyük fare olsun.
*Tasarım olarak mümükne everese x10 a benzesin( şu anki farem. Olabilecek en az alışma süreci için)
*Sekmelrede ileri geri için tuş olsun (diğer şekil nasıl unuttum o derece kullanıyorum:)
bu tarz bir fare lazım bana ama yok. :) :)

Hani bana uygun bir fare gerçekten bulamıyorum nedense. Neden dir bilinmez bileğim fareyi nasıl tutuyorsam sürekli pad e sürtüyor . O da aim almamı vs. zorlaştırıyor. Bu yüzden bu fare çok hoşuma gitti 53 farklı kombinasyondan illaki bir uygun olur dedim kendime.:)

Tavsiyeniz var mı?
Dostum 53 farklı kombinasyondan bulursun tamam da bu özellik binlerce liralık farelerde bile yok. Bu bile seni şüpheye düşürmüyor mu?

Lan adam en büyük fare olsun diyor mini öneriyonuz :D

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
O şekilin aynisını bulamazsın. Rival 300S hem buyük hemde palm icin uygun. Olabilecek en kısa alîşma suresi bunda olur. Aynı şekilde bir mouse bulmak imkansız. O zaman aynısını alman gerekecek :). Kullandıgın ürünün benzerini ben bulamadım. Ancak 300S e yaklaşık max 1 3 gün arası alısırsın. Çünkü hem büyük hemde palm için çok uygun.
Bilmiyorum hocam ya farenin fotoğraflarına baktığım zaman nedense elime uygun değil gibi bir hisse kapılıyorum. Ama bu kadar kişi 007 alma dediğine göre sanırım başka fare arasam iyi olur.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Dostum 53 farklı kombinasyondan bulursun tamam da bu özellik binlerce liralık farelerde bile yok. Bu bile seni şüpheye düşürmüyor mu?

Lan adam en büyük fare olsun diyor mini öneriyonuz :D
dostum ben napayım :D ya orta boyut yada küçük eller için var https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-m3-aura-sync-rgb-gaming-mouse/

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
everest-sgm-x10-optik-kablolu-oyuncu-mouse-z.jpg

T.P.G.

80+ Titanium
dostum ben napayım :D ya orta boyut yada küçük eller için var https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-m3-aura-sync-RGB-gaming-mouse/
300S?

Dediğim gibi bu tasarımda bulamazsın. Buna alıştığın için başka bir mouse ile yapamayacağını düşünüyorsun :).

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Farem bu arkadaşlar. Sağda gördüğünüz paramak yuvalarına kadar kullanıyorum ve memnunum. Mesela önerdiğiniz farelerde keşke bu olsa... seviyorum parmak yuvalarını. İstediğim model çok spesifik bende farkındayım ama istiyom :)

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
300S?

Dediğim gibi bu tasarımda bulamazsın. Buna alıştığın için başka bir mouse ile yapamayacağını düşünüyorsun :).
Onu unutmuşum o zaman en iyi seçeneği o

Farem bu arkadaşlar. Sağda gördüğünüz paramak yuvalarına kadar kullanıyorum ve memnunum. Mesela önerdiğiniz farelerde keşke bu olsa... seviyorum parmak yuvalarını. İstediğim model çok spesifik bende farkındayım ama istiyom :)
dostum öyle mouse bulamazsın ki 300S var parmak için yine var bir şeyleri

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Onu unutmuşum o zaman en iyi seçeneği o
Ahh iyisi mi fareye uyuz olmayı bırakıp(inaniılmaz uyuz da oluyom 300s e herkes bu fiyat bandında bunu öneriyo sanki başka fare yokmuş gibi :) :) ) dediğiniz gibi ya media markt a gidip deniyim ya dasiperiş ediyim direk.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Ahh iyisi mi fareye uyuz olmayı bırakıp(inaniılmaz uyuz da oluyom 300s e herkes bu fiyat bandında bunu öneriyo sanki başka fare yokmuş gibi :) :) ) dediğiniz gibi ya media markt a gidip deniyim ya dasiperiş ediyim direk.
Hocam sadece büyük olduğu için dedim ben link attım 3 tane

Top Bottom