James Donkey 480gb SSD alınır mı?

ibobaran6333

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
432
Arkadaşlar ssd için 400tl m var bu gün cuma indirimlerinde James Donkey 480gb ssd var nasıl 350 400tl arasına düşerse almayı planlıyorum kronik hatası falan varmı ssd ler hakkında pek bir şey bilmiyorum ısınıyomu falan yazma okuma hızı nasıl kısacası dediğim fiyat aralıgına düşerse alınır mı??

Sata SSDlerin sorunu var almayın.

Evet, kronik sorunu var. Genellikle LE modelinde daha çok sorun oluyor ama LE olmayanında da sorun olduğu oluyor. Bende de JD240 var LE olmayanından, şu ana kadar bir sıkıntı çıkartmadı. Almam gereken hızları alıyorum ve sağlık %100. Ancak ben yine de almanı önermiyorum, daha iyi bir şeyler almaya çalış.

JD SSD lere kronik sorunlu diyorlar ben şahsen ne olduğunu veya neden dendiğini bilmiyorum. Arkadaşım JD SSD kullanıyor ve gayet memnun bir sıkıntı yaşamadı. Ben yerinizde olsam alırdım.

Sata SSDlerin sorunu var almayın.
ne almalıyım o zaman pek bilmiyorumda sata ssd falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet, kronik sorunu var. Genellikle LE modelinde daha çok sorun oluyor ama LE olmayanında da sorun olduğu oluyor. Bende de JD240 var LE olmayanından, şu ana kadar bir sıkıntı çıkartmadı. Almam gereken hızları alıyorum ve sağlık %100. Ancak ben yine de almanı önermiyorum, daha iyi bir şeyler almaya çalış.
dostum dediğim fiyatta önerebilecegin bir şey varmı

kronik sorunlu diyorlar? bende jd alacağım. bu konuda kararlıyım. samsungtan jd ye geçecem tuhafım bende.

Geri