şu anda 220 tl falan incehesap da ama onun yerine 300 tl verip 712 sini almak çok daha iyi gerçekten arada uçurum varherkes 5 6 ay sonra ses vermıyor almayın falan yazmıs alınır mı sizce bütce bu cıvarlarda cuma gunu de ındırıme gırıyormus oıradan alıcam eger alınmazsa sızın onerılerınız nelerdır?
herkes 5 6 ay sonra ses vermıyor almayın falan yazmıs alınır mı sizce bütce bu cıvarlarda cuma gunu de ındırıme gırıyormus oıradan alıcam eger alınmazsa sızın onerılerınız nel
Benim hatam o cacığa soktum, kemirdim falan@RevDeisDou Kullanmıştı galiba ilerde mikrofonu sıkıntı çıkarıyor.
ne kadar agrıtıyor bendede suan kulak ustu kulaklık var kulagımı ole agrıtıyorkı şişiyor kulagım?Bence 150 TL aşağısı için düşünülebilir. 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum memnunum. Sadece uzun süreli kullanımda biraz kulak ağrıtıyor. Haricinde bence alınabilir yani.
Yok şişecek kadar değil, hafif bir sızlama oluyor. Birkaç dakika çıkartınca geçiyor.ne kadar agrıtıyor bendede suan kulak ustu kulaklık var kulagımı ole agrıtıyorkı şişiyor kulagım?
kaç saat oynayıncaYok şişecek kadar değil, hafif bir sızlama oluyor. Birkaç dakika çıkartınca geçiyor.
Yaklaşık 7-8 saatten sonra diyebilirim. (Aralıksız)kaç saat oynayınca
reis ses kasılır mıYaklaşık 7-8 saatten sonra diyebilirim. (Aralıksız)
birde son ses acınca nasıl çok sesi varmıYaklaşık 7-8 saatten sonra diyebilirim. (Aralıksız)