James Donkey 710 mikrofon algılamama

Reaksiyon skoru
19
yeni aldığım kulaklık bugün elime ulaştı driverını kurdum kulaklık güzzel bir şekilde çalışıyor ama ne driverın da ne de discordda mikrofondan ses gitmiyor ayarlardan discorddan giriş cihazı olarak seçtim ama düzelmedi yapabileceğim baska bir ayar var mı

Yazılımın'da mikrofon bölümü var oradan test ettiniz mi.

Farklı bir USB'ye takıp test edin.

Yazılımın'da mikrofon bölümü var oradan test ettiniz mi.

Farklı bir USB'ye takıp test edin.
burda ki bölümden bahsediyorsanız altta ki yerde hiçbir hareketlilik olmuyor
1593519739903.webp

Masaüstünde sağ altta. Ses İşaretinin üstüne sağ tıklayın Sorun Gidere tıklayıp birde öyle denermisiniz.

Son düzenleme:
Başlayın işareti pasif. PC mikrofonu algılamıyorum. Farklı bir USB porta taktığınızda aynı sorun devam mı ediyor .

Denetim masası/ses/ses aygıtlarını yönetten mikrofonun sesini değiştirin. Bende 81 yazıyodu ses gitmiyodu 82 veya başka değer yaptım düzeldi.

Başlayın işareti pasif. PC mikrofonu algılamıyorum. Farklı bir USB porta taktığınızda aynı sorun devam mı ediyor .
bütün portlara taktım 3.0 2.0 farketmiyor hepsinde böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Denetim masası/ses/ses aygıtlarını yönetten mikrofonun sesini değiştirin. Bende 81 yazıyodu ses gitmiyodu 82 veya başka değer yaptım düzeldi.
bende de 81 yazıyordu değiştirdim ama hala çözülmedi be discordda ne de driverda ses almıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tekrar tekrar en düşükten yukarıya çektim oldu teşekkürler ilgilendiğiniz için

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,843
Üyeler
184,060
Son üye
zaggmmt
Geri