kdryldz14 80+ Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 10 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Kadir Bugün, 01:46 #1 Arkadaşlar merhaba; James Donkey 712 kulaklığımın pedlerinde soyulmalar oldu. Yeni ped alacağım ancak ölçülerini bir türlü bulamadım. Ped önerisi olan ya da ölçülerini bilen biri yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar merhaba; James Donkey 712 kulaklığımın pedlerinde soyulmalar oldu. Yeni ped alacağım ancak ölçülerini bir türlü bulamadım. Ped önerisi olan ya da ölçülerini bilen biri yardımcı olabilir mi?
ChristianSerratos 80+ Silver Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 2,528 Bugün, 01:47 #2 İncehesap mail gönder garantisi devam ediyorsa tedarik edebilir
Demacia'lı Master Yi 80+ Silver Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 3,380 Dahası Reaksiyon skoru 1,356 İsim Yuzarsef Bugün, 01:50 #3 eğer 10 yıl geçmediyse satın alımdan direkt yetkili servise söyle tedarik etmek zorundalar. ona göre fiyatını da ödersin ama.
eğer 10 yıl geçmediyse satın alımdan direkt yetkili servise söyle tedarik etmek zorundalar. ona göre fiyatını da ödersin ama.
kdryldz14 80+ Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 10 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Kadir Bugün, 02:03 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 ChristianSerratos yazmış: İncehesap mail gönder garantisi devam ediyorsa tedarik edebilir Devamı için tıklayın... Demacia'lı Master Yi yazmış: eğer 10 yıl geçmediyse satın alımdan direkt yetkili servise söyle tedarik etmek zorundalar. ona göre fiyatını da ödersin ama. Devamı için tıklayın... Teşekkürler. İncehesap üzerinden destek kaydı açtım. Çözüm bekliyorum.
ChristianSerratos yazmış: İncehesap mail gönder garantisi devam ediyorsa tedarik edebilir Devamı için tıklayın... Demacia'lı Master Yi yazmış: eğer 10 yıl geçmediyse satın alımdan direkt yetkili servise söyle tedarik etmek zorundalar. ona göre fiyatını da ödersin ama. Devamı için tıklayın... Teşekkürler. İncehesap üzerinden destek kaydı açtım. Çözüm bekliyorum.