legned1337
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 90
- İsim
- Kürşad Hasgül
konu jamesdonkey olduğuna göre ben senin rampage konuştuğunu nerden bileyim herkesin gözlüğe para verecek durumu yok kimse piksel saymak zorunda değil 24 inç gayet rahat bu arada piksel piksel değil gözü rahatsız etmiyor .Dostum konu 27 inç ve 360Hz bir monitör??? Sen de herhangi bir detay eklemeden 2K alırdım diyorsun? Konu 360Hz olduğuna göre ben senin 60-144-240 veya artık neyse kaç hertz monitörü baz alarak konuştuğunu nerden bileyim? Ek olarak inatla James Donkey savunmuyorum, tavsiye etmiyorum, onu baz alarak konuşmuyorum dememe rağmen sanki onun fanıymışım gibi yorum yapmışsın. Asıl okuma yazmayı öğrenmesi gereken cidden sen misin, yoksa ben mi? Ayrıca film izleyen birisi olduğum için büyük, oyun oynadığım için de yüksek tazeleme hızlı monitör aldım. O saçma sorgulamana umarım yeterli cevap verebilmişimdir. Git 21-24 inç monitörlerinde adamı görücem diye ekrana sokul. Bir de benim gözlüğüm bilgisayar monitörü gibi yakın şeyler için değil onu da belirteyim, yani bilgisayara bakarken onu takmıyorumKomiksin cidden