Neler Yeni

James Donkey J60 360HZ 9999TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Kürşad Hasgül
Dostum konu 27 inç ve 360Hz bir monitör??? Sen de herhangi bir detay eklemeden 2K alırdım diyorsun? Konu 360Hz olduğuna göre ben senin 60-144-240 veya artık neyse kaç hertz monitörü baz alarak konuştuğunu nerden bileyim? Ek olarak inatla James Donkey savunmuyorum, tavsiye etmiyorum, onu baz alarak konuşmuyorum dememe rağmen sanki onun fanıymışım gibi yorum yapmışsın. Asıl okuma yazmayı öğrenmesi gereken cidden sen misin, yoksa ben mi? Ayrıca film izleyen birisi olduğum için büyük, oyun oynadığım için de yüksek tazeleme hızlı monitör aldım. O saçma sorgulamana umarım yeterli cevap verebilmişimdir. Git 21-24 inç monitörlerinde adamı görücem diye ekrana sokul. Bir de benim gözlüğüm bilgisayar monitörü gibi yakın şeyler için değil onu da belirteyim, yani bilgisayara bakarken onu takmıyorum :D Komiksin cidden
konu jamesdonkey olduğuna göre ben senin rampage konuştuğunu nerden bileyim herkesin gözlüğe para verecek durumu yok kimse piksel saymak zorunda değil 24 inç gayet rahat bu arada piksel piksel değil gözü rahatsız etmiyor .

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ismail pirinççi
Beş para etmez bir marka 2 arkadaş monitör aldık 2 monitörden 25. ay iki monitörde bozuldu çöp oldu.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,430
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
konu jamesdonkey olduğuna göre ben senin rampage konuştuğunu nerden bileyim herkesin gözlüğe para verecek durumu yok kimse piksel saymak zorunda değil 24 inç gayet rahat bu arada piksel piksel değil gözü rahatsız etmiyor .
James Donkey'i baz alarak konusmadigimi belirttim güzel dostum. Git okuma konusunda dikkatini gelistir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Alper Can
Paranızla rezil olmayın, 2-3 fazla verin bilindik markalardan alın. Alienware olur, rog olur, msi olur bunlar çok daha kaliteli markalar. Panelleri daha iyi, kasa ve ayak malzemeleri daha iyi, Garantisi daha iyi. Bozulan yüzlerce jamesdonkey, rampage monitör konuları varken 10 bin liranız ile kumar oynamayın derim. Yukarıdaki tartışmalara istinaden yazıyorum, fps oyuncusu için 24 inç daha iyidir. Fps oyununu genelde herkes küçük çözünürlükte oynar, 720 p gibi. 27 de çamur gibi bir görüntü olurken ppi yoğunluğu daha fazla olduğu için 24 incde daha net olur görüntü 720pde. Çünkü pixeller daha küçük 27 ince göre.

Top Bottom