Neler Yeni

James Donkey klavye almayın

Jeeareen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Yeşil
arkadaşlar merhaba klavyeyi yklaşık olarak 1 senedir kullanıyorum. klavyenin 4 5 tuşu basmamay başldı. bundan önce everst klavyem vardı.o bile 8 9 ay gitti. arkadaşlar lütfen üstüme gelmeyin zaten hatamı anladım pişmanım. mekanik diye 50 milyon tıklama ömrü vr diye ldım o paraya gidip de kaliteli bir membran alsymışım keşke

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
arkadaşlar merhaba klavyeyi yklaşık olarak 1 senedir kullanıyorum. klavyenin 4 5 tuşu basmamay başldı. bundan önce everst klavyem vardı.o bile 8 9 ay gitti. arkadaşlar lütfen üstüme gelmeyin zaten hatamı anladım pişmanım. mekanik diye 50 milyon tıklama ömrü vr diye ldım o paraya gidip de kaliteli bir membran alsymışım keşke
2.5 yıldan fazla jd610 kullandım bi sorun yaşamadım şans birazda

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
teklonoji şans işidir hocam asusun en pahalı klavyesini alıp hemen sorun yaşayan da var en kötü markayı alıp yıllarca kullanan da var bende 15 tllik klavye var 2 yıldır kullanıyorum hiç bi sorunu çıkmadı üstüne 5 kere koladır çaydır döküldü suya koydum bana mısın demedi

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
biraz ver iyi bişey al. sürekli değiştirceksin hem uzun vadede daha fazla para hemde kalitesiz şeylerle uğraşırsın

Son düzenleme:

Dijioku

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Rıza AKOĞLU
Garantiye gönderdiniz mi hocam ? Çok şahane olmasa da fena değildir. Biraz şansızlık olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,824
Üyeler
164,918
Son üye
cagri21
Top Bottom