James Donkey monitör alınır mı

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,294
Abdullah abinin de paylaştığı bu monitör alınır mı? Gecikme,renk yönünden üzer mi? Uzun yıllar kullanılabilir mi? Fps oyunlarında gecikme yapar mı?

uzun yıllar kullanan henüz olmadığı için tahmini yorum yapıyorum hayır uzun yıllar kullanılamaz bozulur

Fiyatı bayağı iyi çok mu fark ettirir kendini? Mprt falan açınca kurtarmaz mı?

VA panel alınmaz değil de sizin amacınıza uygun değil. VA panel yavaştır, büyük ihtimalle ghosting yapar ama konstrastı iyidir mesela siyahları çok iyi verir. Kaliteli bir IPS monitör alın, 180Hz sizi tatmin edecektir, 24g42e olabilir mesela.

VA panel alınmaz değil de sizin amacınıza uygun değil. VA panel yavaştır, büyük ihtimalle ghosting yapar ama konstrastı iyidir mesela siyahları çok iyi verir. Kaliteli bir IPS monitör alın, 180Hz sizi tatmin edecektir, 24g42e olabilir mesela.
Elimde 165 vardı zaten biraz fark olsun diye 240+ istiyorum ne kadar bütçeye çıkmam gerek?

bu va panelın sıkıntıları sadece onlıne fps oyunlarında mı bariz çıkarıyor mesela rdr 2 gibi bir oyunda çok sırıtır mı ?

fiyatına göre her marka her monitör alınır. indirimleri kullanıp 4 kere monitör alıp iade ettim 13 binlik monitörde bile ışık sızması vardı ve malzeme kalitesi öyle premium hissi vermedi. eğer monitörde ölü pixel yoksa geri kalanları kafaya takmamak lazım ışık sızması ve kötü malzeme hepsinde var.

bu va panelın sıkıntıları sadece onlıne fps oyunlarında mı bariz çıkarıyor mesela rdr 2 gibi bir oyunda çok sırıtır mı ?
Kaliteli bir VA panelin gecikmesi diğerlerine göre daha az olsa da yine ghosting muhtemel bi problem ama bu model hakkında bilgim yok.
"Kronik ghosting sorunlu" denen monitörler günlük kullanımda bile rahatsız edebiliyor ama bu hepsini kapsamaz tabii (örn. VA panel Samsung Odyssey G3 ghostingle bilinen bir model).
Dizi/film izlerim ya da sadece hikayeli oyunlar oynarım diyenler tercih edebilir.

hocam son soru eyvallah cevaplar için benim 2k leptop ekranım var şimdi full hd monitör alsam ondan ona bakarken bariz fark olur mu yada rahatsız eder mi acaba leptop 16inç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,957
Üyeler
186,272
Son üye
djkanzer
Geri