James Donkey Psu hakkında yorumunuz

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Gaming gecesine kaç k fiyata geldi kolay kolay patlayacak sorun çıkaracak şeyler değil bunlar sana kalmış. İyi fiyata geldiyse kullan. Bende DDR5 sistem kullanıyorum Everest PSU emanet ettim hiçbir sorunda olmadı uzun yıl.
sistemi o akşam akakçeden tek tek topladığımda net 60k yapıyodu ben 50k ya aldım. SSD, KASA, ANAKART ve SOĞUTUCU'yu kendim özelleştirdim. 10K uyguna aldım sistemi bence gayet okey ama forumda gezdikçe tiribe girdim. Biri c4 fotosu atıyo öbürleri maymun eşşek diyo markaya lfksalfksaf yani keşke sebebini ve sakıncalarınıda paylaşsalar benle bende kullanımımı anlatsam da çözüm bulabilsem

sistemi o akşam akakçeden tek tek topladığımda net 60k yapıyodu ben 50k ya aldım. SSD, KASA, ANAKART ve SOĞUTUCU'yu kendim özelleştirdim. 10K uyguna aldım sistemi bence gayet okey ama forumda gezdikçe tiribe girdim. Biri c4 fotosu atıyo öbürleri maymun eşşek diyo markaya lfksalfksaf yani keşke sebebini ve sakıncalarınıda paylaşsalar benle bende kullanımımı anlatsam da çözüm bulabilsem
kötü bişi dedikleri yok bu fiyatlara daha bilindik marka alman konusunda yönlendiriyorlar. karar senin benim kullandığım everest eps 600 a diye kalitesiz bişi ama yapacak bişi yok :D

kötü bişi dedikleri yok bu fiyatlara daha bilindik marka alman konusunda yönlendiriyorlar. karar senin benim kullandığım everest eps 600 a diye kalitesiz bişi ama yapacak bişi yok :D
ok yaydan çıktı bile herkes bi bomba bırakıyo kaçıyo dostum onu demeye çalışıyorum. bu yardımcı olmak değil malesef fsakflskfla adam psu yu c4 yapmış 2dk de yollamış gümledim ya

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
@Layhton İmza süper.

IMG_20250814_210510.webp

Segotep BN750W ile FSP Hyper benzer seviyede. İkiside C sırası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne oldu?
Sistem vadettikleri süreçde gelmedi iletişim kurmaya çalışıyorum bana bekle diyip duruyolar çok soruncada bizi rahatsız edip durmayın diyolar kısaca 😅 en azından ne olduğu süreci açıksalar rahatsız etmeyi bırakıcamda onuda yapmıyolar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tesekkur ederim. yarinki gaming gecesinden hem kardesime hem kendime kasa almak istiyorum. genelde segotep kasa ve psu kullaniliyor o yuzden sormak istedim
Bende bi psu çekicem gibi ya

Geri