Kasanın içindeki güc kaynağı dışında güc kaynağına gerek var mı

Hocam bu sistemdekiki bu kasa ve psu nasıldır?

CORSAIR 480T 3xAR120 RGB FANLI 750W 80PLUS BRONZE MidT ATX SİYAH KASA
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam dedğiniz doğrudur amcak çok iyi bir ekran kartına ihtiyacım yok. Amaacım beni 7 8 yıl kadar idare edebilecek bir sistem toplamak. Servis felanda düşününce bence asus msi daha mantıklı
hocam buna da psuniyi ama ramler asiri kotu, yukseltme yapinca 52,5k yapiyor
Bence hala toplamak daha mantikli

hocam zaten almak için değil fikir olsun diye, yarın itopyada kampanya vamış ordan almayı düşünyorum

bunu alin hocam bu cok iyi; isterseniz kalan paraya anakart,ssd ya da kasa yukseltin
Hocam önerebileceğiniz 5060ti 16 gb kasa var mı. 5060 ti da bana yeter

hocam zaten almak için değil fikir olsun diye, yarın itopyada kampanya vamış ordan almayı düşünyorum

Hocam önerebileceğiniz 5060ti 16 gb kasa var mı. 5060 ti da bana yeter
rami 2x16 cl36 secin

Herkese selamlar 5070'i bir sistem toplamayı düşünüyorum. Güc kaynağı hakkında pek bir bilgim yok ama kasaların içinde oluyormuş. Benim baktıgım iki sistemin ikisine de 750 watt güç kaynağı var. Ama özellikle James Donkey marka hiç duymadım. Gamepower'ın güç kaynağı nasıldır onu da bilmiyorum .Ayrıca bir güç kaynağı almaya gerek var mı? Bir de bizim evde bazen günde 3 4 kere bazen de aylarca hiç gitmiyor. bunun için iyi bir güç kaynağı+ akım korumalı priz almayı düşünüyordum. Sizce bunlar yeterli mi veya güç kaynağının korumada etkisi olur mu? Şimdiden teşekkürler.
Kasanı ve psu nu iyi al, bunları ilk yatırım olarak degerlendir.
Çınku bunlar yukseltme yapsanda, yeni sistem toplasanda sabit parçalardır.
Kasa 360 destek, ekran kart uzunluk iyi derece toz filtreleri sirkilasyon iyi, vs.
Psu uzun vade kullanacak sekilde W degeri yuksek olması onemli degil. Sistem gerekli guç kullanır. Kampanya vs kovalayıp f/p modunda al.
Verimlilik iyi, kendini ispatlamış psu kovala.
Bunu alt yapı olarak dusun, buna gore hareket etmen ileride extra masraf yapmanı engeller.

Kasanı ve psu nu iyi al, bunları ilk yatırım olarak degerlendir.
Çınku bunlar yukseltme yapsanda, yeni sistem toplasanda sabit parçalardır.
Kasa 360 destek, ekran kart uzunluk iyi derece toz filtreleri sirkilasyon iyi, vs.
Psu uzun vade kullanacak sekilde W degeri yuksek olması onemli degil. Sistem gerekli guç kullanır. Kampanya vs kovalayıp f/p modunda al.
Verimlilik iyi, kendini ispatlamış psu kovala.
Bunu alt yapı olarak dusun, buna gore hareket etmen ileride extra masraf yapmanı engeller.
Hocam birkaç öneri verebilir misin

Hocam birkaç öneri verebilir misin
Herkesin mali durumu farkl, malum ulkenin ekonomik sartları ortada. sistem tavsiye vs işlerine pek girmem istemiyorum...
Kasa zevk meselesidir buna pek girmem.
kasa olarak full tower lardan coolermaster, nzxt, phantex ler kaliteli kasalardır.
Kasada kablolama, ssd, hdd, montajlama
Üst tarafta 360mm derinliği yuksek olması gibi..
ornek orta butce; nzxt h6, msı mag pano, lianli o11 ust seviye ferah phantex nv7 vs
kasa alırken sectigin modeli youtube vs incele hareket et. cunku 1 kere alıcan.
kedi kasam(1 yıl once komsuya verdim 2014 te bg den almıstım. TR satısı yoktu, olmadı.)

psu: yuksek W degeri her zaman iyidir, ileride de rahat sekilde kullanma acısından.gunumuzde artik ort 750/850w ureticiler tavsiye etmeye basladı.
TR de;
uretici olarak, fsp hydro ve vita
marka olarak:
nzxt ve phantex genelde ust seviye urettirir, digerleri butceye gore..
yd:
black friday ve yılbası indirimleri kovalayarak bakarım ilk tercihim seasonic olur kesinlikle. f/p olursa seasonic/fsp sora digerleri evga,corsair vs
kendi psum
(2014 black friday de buradaki 750w fiyatı civarına almıstım bg den, hala devam.
tier list.
ram dram list:
iyi dusun 1 kere al, uzun sure kullan..
sıvı sogutucu: ekwb herzaman tercihimdir, adamların işi sogutma..
kabaca boyle yol haritası..

Herkesin mali durumu farkl, malum ulkenin ekonomik sartları ortada. sistem tavsiye vs işlerine pek girmem istemiyorum...
Kasa zevk meselesidir buna pek girmem.
kasa olarak full tower lardan coolermaster, nzxt, phantex ler kaliteli kasalardır.
Kasada kablolama, ssd, hdd, montajlama
Üst tarafta 360mm derinliği yuksek olması gibi..
ornek orta butce; nzxt h6, msı mag pano, lianli o11 ust seviye ferah phantex nv7 vs
kasa alırken sectigin modeli youtube vs incele hareket et. cunku 1 kere alıcan.
kedi kasam(1 yıl once komsuya verdim 2014 te bg den almıstım. TR satısı yoktu, olmadı.)

psu: yuksek W degeri her zaman iyidir, ileride de rahat sekilde kullanma acısından.gunumuzde artik ort 750/850w ureticiler tavsiye etmeye basladı.
TR de;
uretici olarak, fsp hydro ve vita
marka olarak:
nzxt ve phantex genelde ust seviye urettirir, digerleri butceye gore..
yd:
black friday ve yılbası indirimleri kovalayarak bakarım ilk tercihim seasonic olur kesinlikle. f/p olursa seasonic/fsp sora digerleri evga,corsair vs
kendi psum
(2014 black friday de buradaki 750w fiyatı civarına almıstım bg den, hala devam.
tier list.
ram dram list:
iyi dusun 1 kere al, uzun sure kullan..
sıvı sogutucu: ekwb herzaman tercihimdir, adamların işi sogutma..
kabaca boyle yol haritası..
Teşekkürler

Geri