dost sana sorum olacak ilk nereden başlamalıyım yazılımaHerkese merhaba, HTML, CSS'i bitirdim artık JS'ye geçmek istiyorum. Hangi kaynaktan izlemeliyim? Önereceğiniz Türkçe kanal var mı? Benim için açıklayıcı anlatması lazım. Önerilerinizi bekliyorum.
htmldost sana sorum olacak ilk nereden başlamalıyım yazılıma
python en son mu olacak şekilde öğreneceğim
python cokta kasılcak sey degıl sahsenpython en son mu olacak şekilde öğreneceğim
Eminmisin reis????python cokta kasılcak sey degıl sahsen
Bitirmedim dersleri ama enes bayramdan bakıyordum fena değildi.Herkese merhaba, HTML, CSS'i bitirdim artık JS'ye geçmek istiyorum. Hangi kaynaktan izlemeliyim? Önereceğiniz Türkçe kanal var mı? Benim için açıklayıcı anlatması lazım. Önerilerinizi bekliyorum.
Genel soruyorsan C veya pyhton, tavsiyem C. Sonrasında oop dillerinden birine bakıp yönelmeyi düşündüğün alana göre devam etmelisin bence.dost sana sorum olacak ilk nereden başlamalıyım yazılıma
Dostum html uazilim dili bile degil. Sen ne yapmak istiyorsun? Ilk once bunun cevabini vermelisinpython en son mu olacak şekilde öğreneceğim
Sql bikere veritabanları için kalıp dil seve seve öğreneceksin. Sql ile c# içinde veri çekmeyi bilmeyen adama iş vermezler. İşi olmayana kız vermezler hesabı. Onun dışında başlangıcı ne kadar iyi yaparsan o kadar iyi gidersin. Java bilen adam python u kütüphaneleirni afedersiniz totosuyla öğrenir. Java ile her haltı geliştirebilrsiniz ve geliştirilmekte. Program gömülü sistem vs vs gibi araçlar için 10 numara araçtır. C# C++ java makine diline en yakın dillerdir hızları burdan gelir. Amaca yönelik düşünülecekse oyun yazılımı için c++ c# güncel diller veritabanı için Sql mecbur öğrenecek masaüstü programlar için c# java delphi tavsiye edebilirim. Web için php veya javascript ruby rails paketi de çok iyi. Gömülü sistemler için c C++ ve java kesinlikle.Eminmisin reis????
Python Hem diğer dillere nazaran çok daha basit ve Çok esnek bir dil olduğu için şuan En popüler 2 dil gerçi yeni nesli düşünürsek 1'ci bile olabilir
He eğer Kasılmaktan kastın ciddi kasılmak ise yani Tamamen o dile odaklanmak O dikin en derin kütüphanelerine kadar inmek ise O zaman evet Python öyle en derine inilmesi gereken bir dil değil Onun Yerine JavaScript/Java kütüphaneleri öğrenile bilir tabi C#/SQL vs. De var ama tavsiye etmem
Rasprrypie ve arduino ve basit uygulamalar yapabilmek icinDostum html uazilim dili bile degil. Sen ne yapmak istiyorsun? Ilk once bunun cevabini vermelisin
Hocam Öncelikle SQL yanlışıkla yazmısım heralde oto kalvye neyse ben C# tavsiye etmem dedim çünkü C# başlangıç için kesinlikle uygun bir değil evet ögrenilmeli eğer masaüstü vs. Gibi alanlar için Ama sonradan öğrenilmeliSql bikere veritabanları için kalıp dil seve seve öğreneceksin. Sql ile c# içinde veri çekmeyi bilmeyen adama iş vermezler. İşi olmayana kız vermezler hesabı. Onun dışında başlangıcı ne kadar iyi yaparsan o kadar iyi gidersin. Java bilen adam python u kütüphaneleirni afedersiniz totosuyla öğrenir. Java ile her haltı geliştirebilrsiniz ve geliştirilmekte. Program gömülü sistem vs vs gibi araçlar için 10 numara araçtır. C# C++ java makine diline en yakın dillerdir hızları burdan gelir. Amaca yönelik düşünülecekse oyun yazılımı için c++ c# güncel diller veritabanı için Sql mecbur öğrenecek masaüstü programlar için c# java delphi tavsiye edebilirim. Web için php veya javascript ruby rails paketi de çok iyi. Gömülü sistemler için c C++ ve java kesinlikle.