One bilmiyorum sadece yanaklarım kilolu bide tipim az bisey degissin diye yapicamGigahead mi olcan![]()
Kiloluysan bir işe yaramaz önce onu söyliyeyimde plastik bir şey yerine falım al 20-30 tane günde 3-4 sefer 5 tane at ağzına çiğne bol bolOne bilmiyorum sadece yanaklarım kilolu bide tipim az bisey degissin diye yapicam
Kilolu değilim falım taktiğide yalanmis arastirdimKiloluysan bir işe yaramaz önce onu söyliyeyimde plastik bir şey yerine falım al 20-30 tane günde 3-4 sefer 5 tane at ağzına çiğne bol bol
Falım taktiğinin yalan olması için jawline aletininde bir işe yaramaması lazım işlem aynıKilolu değilim falım taktiğide yalanmis arastirdim
Spor yapiyorum zaten vucut gelistirmeciyim 180 boy 70 kilo 56 kg kasÖnce spor yap yağları yak sonra jawline dene.
İslem ayni degil jawline in calistirdigi yerler farkliFalım taktiğinin yalan olması için jawline aletininde bir işe yaramaması lazım işlem aynı![]()
CAN YOUUU FEEEL MY HEARTTTTGigahead mi olcan![]()
Al kardeşim o zaman neden soruyorsunSpor yapiyorum zaten vucut gelistirmeciyim 180 boy 70 kilo 56 kg kas
Mesaj otomatik birleştirildi:
İslem ayni degil jawline in calistirdigi yerler farkli
O aletle inceltilmiyormuJawline değil sen yanak inceltme yapcaksın. İncelttikten sonra karar ver jawline istiyor musun istemiyor musun
56kg kas? PatladımSpor yapiyorum zaten vucut gelistirmeciyim 180 boy 70 kilo 56 kg kas
Mesaj otomatik birleştirildi:
İslem ayni degil jawline in calistirdigi yerler farkli