❌İndirim Bitti! JBL Quantum Stream Oyuncu Mikrofonu 2368₺!🔥

Lloydˢᵗᵉʳ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
293

Ekran görüntüsü 2025-10-04 025422.webp

75₺ kuponu ile 2368₺.
Ekran görüntüsü 2025-10-04 025438.webp

Çok iyi fiyat. Peşin fiyatına 3 taksit imkanı var. 2 adet kutup deseni mevcut (kardioid ve çok-yönlü). 24 bit/96kHz ve 20Hz - 20kHz desteği gayet iyi. Kazanç ayarı, jak girişi, mute tuşu mevcut. QuantumEngine yazılımı ile filtre ekleme ve ayarlamalar yapılabiliyor. Ses kalitesi Quadcast (1)'den daha iyi, NZXT Capsule'ın rakibi, Quadcast 2'ye yakın sayılır. F/p bakımından bu bütçedeki en iyi seçenek, güzel bir fırsat. Kesinlikle değerlendirilmeli.

Ekran görüntüsü 2025-10-04 030342.webp

Akakçe:
Epey:

Son düzenleme:
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Bi kez daha sorayım bari hocam:D Fiyattan bağımsız gk63 pro nasıldır sizce?

Bi kez daha sorayım bari hocam:D Fiyattan bağımsız gk63 pro nasıldır sizce?
Diğer konuda cevaplamış bulunmaktayım ))
Doğru düzgün ses testi bulunmadığı ve listelenen özelliklerin eksikliğinden ötürü sağlıklı yorum yapabilmek pek mümkün değil. Havit'in sitesinde kapsül türü bile yazmıyor gördüğüm kadarıyla. Dolayısıyla diğer seçeneklere yönelmek daha iyi olacaktır.

Au-pm320 var onu satıp bunumu alsam o nedense cızırtı yapıyo ses kalitesi narı fifine a6v den vs iyi mi?

Alıntıyı görüntüle
75₺ kuponu ile 2368₺.
Alıntıyı görüntüle

Çok iyi fiyat. Peşin fiyatına 3 taksit imkanı var. 2 adet kutup deseni mevcut (kardioid ve çok-yönlü). 24 bit/96kHz ve 20Hz - 20kHz desteği gayet iyi. Kazanç ayarı, jak girişi, mute tuşu mevcut. QuantumEngine yazılımı ile filtre ekleme ve ayarlamalar yapılabiliyor. Ses kalitesi Quadcast (1)'den daha iyi, NZXT Capsule'ın rakibi, Quadcast 2'ye yakın sayılır. F/p bakımından bu bütçedeki en iyi seçenek, güzel bir fırsat. Kesinlikle değerlendirilmeli.

Alıntıyı görüntüle

Akakçe:
Epey:
NZXT Capsule’den geçilir mi diye soracaktım gereği yok sanırım

Bunların yazılımı var mı açaba

Quadcast 2S alıp satmıştım buna geçicem klavye seslerini çok alıyor mu?

Geri